2777
2789

سلام دوستان

والا من یه اشتباهی کردم برنداشتم ببرم دکتر نشون بدم اخه خودش گفته بود عکس بگیر یا بیارش

بسکه درد شدید داشتم

مشکوکم به اندومتریوز سر دردام

❌️ امروز روز چهارمه دردم خیلییی بدتر شد دیدم همش خونریزی تیره و سفت دارم

❌️❌️❌️ سری بعدی ک رفتم دستشویی دیدم یه چیزی جدا ازم دفع شد

سفتتتت عین گوشت بود قشنگ ک له شده باشه😶😑😑😑

رنگش قرمز خیلییی تیره بود حالتش مثل گوشت

دیدم کنارش رگه و حباب سفید داره

این یعنی کیست بوده؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

هنوزم درد دارم باز😞😞 با اینکه امپول هم زدم...

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

واییی نکنه تخم دانت کنده شده افتاده پایین

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

میگن دیواره رحمه

به من ال دی داد بزا کیست 

از دیروز ۳تا از این گوشتای قرمز حباب دار دفع کزدم

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
میگن دیواره رحمه به من ال دی داد بزا کیست  از دیروز ۳تا از این گوشتای قرمز حباب دار دفع کزدم

عزیزم سیپروترون کامپاند همون ال دیه؟

باید بعد از اخرین روز پریود خوردش؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

نه بابا مگه میشه

راهی نداره به پایین

ک اییییی کاش کنده میشد راحت میشدم

پدرم درومده سر پریودام بسکهههه دردناکه

توی ام ار ای اخر کیست نشون داد اونم ۳ میل😐😐😐

این چیزی ک امروز دیدم بزرگ بود

عزیزم سیپروترون کامپاند همون ال دیه؟ باید بعد از اخرین روز پریود خوردش؟

نه اون یه چیز دیگست فکر کنم

ال دی ریزه 

باید وقتی پاگ شدی بخوریش 

اگر یه روز قطع بشه پریود میشی

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
میگن دیواره رحمه به من ال دی داد بزا کیست  از دیروز ۳تا از این گوشتای قرمز حباب دار دفع کزدم

نه عزیزم

ببین تجربه دیواره رحمو من داشتم

چون من با ال دی پریودمو یه بار نزدیک ۱ ماه عقب انداختم

دیواره رحم عین چربی در میاد بیرون سفیدههههه سفیده

حالا ممکنه خونم قاطیش باشه

این چیزی ک من دفع کردم تاحالااااا ندیده بودم

۱۰ روزیم هست دارو میخورم داینوژست میخورم ک پروژسترونه

و گل مغربی و ویگناتوس ک برا دفع کیسته

ضخامت رحم کیست خیلی بزرگ

ضخامت رحمم اینا همه نرماله

چون قد موهای سرم سونوگرافی دادم حتی کیست هم نشون نداده

اخر ام ار ای دادم

توی اون زد یه کیست دارم اونم فقط چند میل😐😐😐

این چیزی ک امروز دیدم خیلیییییی عجیب بود برا خودم

گوشت سفت و تیره !! رگه های حباب دار داشتش کنارش مثل پوست بود

ضخامت رحمم اینا همه نرماله چون قد موهای سرم سونوگرافی دادم حتی کیست هم نشون نداده اخر ام ار ای داد ...

خیلی عجیبه 

اخه مگه میشه چیزی نباشه جز کیست کوچیک بعد همچین چیزی دفع کنی

منم ی بار دفع کردم ولی بعدها فهمیدم کیست بزرگ داشتم

نه بابا مگه میشه راهی نداره به پایین ک اییییی کاش کنده میشد راحت میشدم پدرم درومده سر پریودام ...

وای خدا کنه زودتر دفع بشه راحت بشی

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
نه عزیزم ببین تجربه دیواره رحمو من داشتم چون من با ال دی پریودمو یه بار نزدیک ۱ ماه عقب انداختم ...

نمیدونم

دیروز یه سفید چربی مانند دفع کردم 

بعدش ۳تا دیگه قرمز حباب دار 

نمیدونم دیروز یه سفید چربی مانند دفع کردم  بعدش ۳تا دیگه قرمز حباب دار

اون سفیده دیواره رحمه

ولی اونیکیا اگر سفت و محکم مثل گوشت بوده

مثل لخته حل نشده بره

یعنی کیست بوده دفع شده رفته توسط ال دی

اون سفیده دیواره رحمه ولی اونیکیا اگر سفت و محکم مثل گوشت بوده مثل لخته حل نشده بره یعنی کیست ...

اره مث گوشت بود 

مرسی قشنگم