2777
2789
عنوان

دوستام بهم میگن کم داری نظر شما چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 27 پست
     مشخص شد اطلاعی ندارید از شرایط مشاوره تحصیلی  اگ رتبه خوب رشته پیرا هم شا ...

مشاور عزیز پیام هارو خوب بخون و بعد مشاوره بده😁😁

من اصلا با رشتت کاری ندارم هر رشته ای 

رتبه رتبه خوووب بیار وقتی هنو دانشگاه نرفتی یعنی به اندازه کافی رتبه خوب نبوده حالا هر رشته ای چیکار داریم رتبه خوب 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مشاور عزیز پیام هارو خوب بخون و بعد مشاوره بده😁😁 من اصلا با رشتت کاری ندارم هر رشته ای  رتب ...

و حالا مشخص تر شد ک ت این زمینه اطلاعی ندارید

هر رشته رتبه خوب بیار؟؟😂

از حرفاتون حقیقتا خندم میگیره

رتبه پارسال من ارزوی خیلیاس اینک من نرفتم دلیل نمیشه رتبم بد بوده یا توانایشو ندرم

عین این میمونه یکی هزار شه ولی پزشکی تهران بخواد نره بمونه پشت یکی مثل شما بیاد بگ بد بوده رتبت ک نرفتی😂😂

ممنون روزمو ساختید🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و حالا مشخص تر شد ک ت این زمینه اطلاعی ندارید هر رشته رتبه خوب بیار؟؟😂 از حرفاتون حقیقتا خن ...

توانایی مشاوره این دو فرد مثل هم در نظر بگیر بگو کدوم قابل اعتماد تره 

اونی که با رتبه ۱ میره زبان 

اونی که با رتبه ۷ هزار میره پیرا آزاد 

رتبه تو کنکور مهمه نه رشته. چون رشته بر اساس علاقه انتخاب میشه حالا هرکسی هرچیزیکه دلش بخواد میخواد بره 

یه مشاور اول باید خودش قابل اعتماد باشه. مشاور تحصیلی کنکور هم اعتمادش از رتبه ای که به دست آورده و دانشگاه که میره به دست میاره. قطعا اونی که (دانشگاه دولتی رفته با رتبه خوب) قابل اعتماد تره تا کسی دانشگاه آزاد با رتبه بد رفته 

نکته اینکه من با رتبه ۴ هزار میتونم باستان شناسی دانشگاه تهران برم. دانشگاهم خوبه رتبم خوبه؟ نه 

پس قابل اعتماد نیستم. چون اگر بلد بودم چرا رتبه خودم بالاتر نشد؟ 

اینم همونه شما بگی مشاورهوتحصیلیم ولی پشت کنکور موندم؟ خب چرا باید بهت اعتماد کنه؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
توانایی مشاوره این دو فرد مثل هم در نظر بگیر بگو کدوم قابل اعتماد تره  اونی که با رتبه ۱ میره ...

شما اصلا خوندید من چی گفتم؟

همه اینارو گفتم ت تاپیکم ک بدلیل اینک رشتم تاپ نیس نمیتونم اونطوری ک باید کار کنم منم همینو گفتم ک رشته تاپ الویته ت این کار ن مهارت ن کیفیت و...

ولی چیزی از ارزش هام کم نمیکنه چون کارمو بلدم

خیلیارو میشناسم جر رشته های تاپ(دندون و دارو پزشکی) هستن ولی کارشون خوب نیس ۴ ۵ ساله با بالغ بر ۲۰۰ نفرشون کار کردم

الن باز میخوایید بگید رتبه مهمه 😂در صورتی ک این رشته ها  جز رتبه خفن امکان تحصیل توشون نیس

دیدم نوشته بودید مشاوره میدید من فعلا واقعا نمیتونم مشاوره برم میتونم بهتون درخواست بدم‍؟

این چن روز حال روحیم خیلی بد بود نخواستم انتقال بدم  در هر صورت اون حس و حاله منتقل مبشه رو ایندشون تاثیر داره 

ممنون بابت حرفای قشنگ عزیزم دلم کلی حس خوب گرفتم

بپرس عزیز دلم هر سوالی داری بپرس💛

من می‌خوام برم کلاس یازدهم رشته ریاضی

بعد اصلا نمیدونم چطوری درس بخونم تابستون 

مثلا بیام فصل اول ریاضی بخونم کامل بعد تست بزنم؟

خیلی زمان نمیبره؟