2777
2789
عنوان

روابط عمومی

132 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من اینجوریم که کلا روابط عمومی خوب نیس یعنی مثلا بخوایم بازی خانوادگی بکنیم مثلا فوتبال من اصلا نمیتونم بازی کنم چون خجالت میکشم یا مثلا ی جلسه بستکبال رفتم اصلا روم نشد هیچکاری بکنم ولی همه بچه ها با خیال راحت قشنگ پاس میدادن میزدن تو سبد ولی من اینجوری نیستم خیلی بده یا اینکه اصلا نتونسم با مربیم یا بقیه خانوما ارتباط برقرار کنم باید چیکار کنم؟

میدونم درکت میکنم...یکم سعی کن با خودت کنار بیای و خودتو بابت این موضوع سرزنش نکنی..بعد کم کم تصور ک ...

هعی من همش فک میکنم مثلا توپو دادن بهم ولی فقط یجا وایسادم و اتفاقم میوفته خیلی بده خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی من همش فک میکنم مثلا توپو دادن بهم ولی فقط یجا وایسادم و اتفاقم میوفته خیلی بده خیلی 

به بسکتبال علاقع داری؟ یه ورزشی برو که با تموم وجودت دوسش داشته باشی اینجوری وسط زمین حتی به بقیه هم فک نمیکنی... یا مثلا میتونی ورزش انفرادی ثبت نام کنی..بدن سازی و ...

به بسکتبال علاقع داری؟ یه ورزشی برو که با تموم وجودت دوسش داشته باشی اینجوری وسط زمین حتی به بقیه هم ...

اره خیلی علاقه دارم کلا به هرچی علاقه دارم یا ندارم همینم خیلی اعتماد ب نفسم کمه کلا تو همچی همینجوریم حتی وقتی بیرونم میرم میگم بقیه چقد بهتر از منن

عزیزم فقط به خودت بستگی داره هیچ کس نمیتونه کمکت کنه...منم مثل تو بودم..خیلی با خودم کلنجار رفتم و الان یکم بهترم..ولی هنوزم مثلا تنهایی بخوام خرید برم مغازه یه چیزی بخرم برام سخته..یا کلا بقیه بهم میگن چقد ارومی..طبیعیه به نظرم‌..فقط بیا خودمونو دوست داشته باشیم همین:)