سلام بچه ها من اینجوریم که کلا روابط عمومی خوب نیس یعنی مثلا بخوایم بازی خانوادگی بکنیم مثلا فوتبال من اصلا نمیتونم بازی کنم چون خجالت میکشم یا مثلا ی جلسه بستکبال رفتم اصلا روم نشد هیچکاری بکنم ولی همه بچه ها با خیال راحت قشنگ پاس میدادن میزدن تو سبد ولی من اینجوری نیستم خیلی بده یا اینکه اصلا نتونسم با مربیم یا بقیه خانوما ارتباط برقرار کنم باید چیکار کنم؟
میدونم درکت میکنم...یکم سعی کن با خودت کنار بیای و خودتو بابت این موضوع سرزنش نکنی..بعد کم کم تصور کن مثلا مربیت جلوت وایساده و باهاش حرف بزن..این موضوع رو کم کم تو ذهنت باید بهش غلبه کنی..
هعی من همش فک میکنم مثلا توپو دادن بهم ولی فقط یجا وایسادم و اتفاقم میوفته خیلی بده خیلی
به بسکتبال علاقع داری؟ یه ورزشی برو که با تموم وجودت دوسش داشته باشی اینجوری وسط زمین حتی به بقیه هم فک نمیکنی... یا مثلا میتونی ورزش انفرادی ثبت نام کنی..بدن سازی و ...
عزیزم فقط به خودت بستگی داره هیچ کس نمیتونه کمکت کنه...منم مثل تو بودم..خیلی با خودم کلنجار رفتم و الان یکم بهترم..ولی هنوزم مثلا تنهایی بخوام خرید برم مغازه یه چیزی بخرم برام سخته..یا کلا بقیه بهم میگن چقد ارومی..طبیعیه به نظرم..فقط بیا خودمونو دوست داشته باشیم همین:)