banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 عنوان ما جاش هستیم؟ 37 بازدید | 3 پست ما خدا نیستیم که بنده خدا رو زود قضاوت کنیم اونی هم که گناه می کنه نباید زود قضاوت کنیم ولی بهشم نباید حق بدیم آره بهش حق ندیم و زودم قضاوتش نکنیم قضاوت کلی با خداس ❤️چون اگه ما جای اون بودیم معلوم نبود شاید از اون بدتر می کردیم......... خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!! 1402/04/16 | 15:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
felora_26 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4077 اگه بدونی چه نگاه سنگینی رومونه وقتی میزنیم بیرون چشما پره از سو ظن ولی خب مهم نیست مهم رضایت خداست
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 اگه بدونی چه نگاه سنگینی رومونه وقتی میزنیم بیرون چشما پره از سو ظن ولی خب مهم نیست مهم رضایت خداست& ... کلا همه فکر می کنن خودشون بی گناهن دیگران گناهکار و این بده خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
felora_26 عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 4077 کلا همه فکر می کنن خودشون بی گناهن دیگران گناهکار و این بده واقعا یه جوریه انگار ادم کشتی