برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 عنوان یه لحظه 95 بازدید | 14 پست @نی_نی_یار_پنج میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖 1402/04/16 | 15:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 سلام میشه لطفا نام کاربری من رو تغییر بدین. میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52404 میشه لطفا نام کاربری من رو تغییر بدین. نمیشه تعداد پست باید زیر بیست باشه ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 نی نی یار لطفا جواب بده. میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 نمیشه تعداد پست باید زیر بیست باشه چرا؟ میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 میتونم برم پست هام رو پاک کنم بعد تغییر بدین؟ میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52404 چرا؟ سیستم قبول نمیکنه وقتی بالای بیست تا پست داشته باشینبرای تغییر معمولی اسم دو تا قانون هست یکی این که 42 ساعت از عضویتتون گذاشته باشه شده باشه 43 ساعت دیگه قبول نمیکنه یکی پست زیر بیست تا ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
اگوریپگوری عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 4029 میتونم برم پست هام رو پاک کنم بعد تغییر بدین؟ نمیشه پاک کرد فقط سه دقیقه بعد از گذاشتن پست میتونی پاک کنی
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 سیستم قبول نمیکنه وقتی بالای بیست تا پست داشته باشین برای تغییر معمولی اسم دو تا قانون هست یکی این ... خب الان من چیکار کنم؟ میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 نی نی یار حداقل دوتا تاپیک اولم رو پاک کن.شناسایی نشم میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 باشه اشکال نداره ولش کن.میگی نمیشه دیگه. میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖
biniyar_5 نی نی یار عضویت: 1392/04/01 تعداد پست: 52404 نی نی یار حداقل دوتا تاپیک اولم رو پاک کن. شناسایی نشم تو تاپیک حذف از شنبه شروع کنین تاپیکهاتون رو بدین پاک کننلینک حذف تاپیک و پست های درخواستی | تبادل نظر نی نی سایت ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar
برلیان،الماسی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 885 تو تاپیک حذف از شنبه شروع کنین تاپیکهاتون رو بدین پاک کنن لینک حذف تاپیک و پست های درخواستی | تباد ... تشکر🙏🏻 میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️. خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻 مذهبی. عاشق خدا 🕋❤ من یک مسلمونم🧕🏻. اسلام یک دین کامل💖