2777
2789
عنوان

مممممم....

49 بازدید | 6 پست

درباره خوابگاه سوال داشتم خواهرم برای دبیرستان میخاد بره خوابگاه خودش این سوالات رو میپرسه 

اجازه میدن گوشی داشته باشی؟

رفت و آمد اجازه میدن داشته باشی؟

تخت بالا بهتره یا پایین(دیگه این سوال واس چیبود؟)

چه وسایلی ببریم با خودمون؟

😂😂سوالاش مسخره بود ولی جواب بدید اطلاعاتش کامل شه ممنوننن

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

گوشی اجازه نمیدن رفت و آمد آره تخت بالا هی باید بری بالا هی بیای پایین خیلی بده ولی پایین همه میان ر ...

اجیم میگه چراااا من باید گوشی همراهم باشه 😑اونم نی نی سایت عضوه 

میگه نمیشه قایمکی ببرم؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من که قایمکی می‌بردم 😂البته باید گیر نیوفته وگرنه باید تعهد بده

گیر نیوفتادی؟

نه

واقعا؟ مثلا کسی زنگ میزد صدا میداد خو نفهمیدن؟ خداروشکر من و خواهرم اونجا بدون گوشی می‌میریم 

میگن کی با گوشیت ور میرفتی؟ شبا که همه خواب بودن؟