2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تاپیک مال چندسال پیش بود چند صد صفحه بود به مرور داشتم میخوندم نمیدونم چرا ترکوندن 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من خودم شخصا نه ولی دارم کتاب ان سوی مرگ رو صوتی گوش میدم عاشق مرگ شدم😍🤩

یه کم میگی درموردش ؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

من داشتم. حدود هفت ساله بودم.برای تفریح رفته بودیم لب رودخانه.جایی ک پر از کوه و رودهای پر صخره بود.

با کمک یکی دونفر از کوه بالا رفتیم و در ی لحظه پام سر خورد و کوه بزرگ و پرصخره پرت شدم پایین...که نهایت افتادم داخل رودخانه پر از صخره

تمام کسایی ک شاهد بودن گفتن الان جنارمو از رودخانه بیرون میارن!!

منو بیرون اوردن درحالیکه حتی ی خراش رو تنم نبود!

فقط تو اون مسیری ک از کوه پرت شدم پایین

ی لحظه تمام مراحل زندگیم از جنینی تا اون سنی که داشتم مثل برق از جلو چشمام میگذشت مثل ی فیلم که رو دور تنده....

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
تجربه یه تا ادمه کلی با جزییات رفتن بهشت ودیدن کلی مطالب داره درباره قبل خلقت ادم

نویسندش کیه؟

من داشتم. حدود هفت ساله بودم.برای تفریح رفته بودیم لب رودخانه.جایی ک پر از کوه و رودهای پر صخره بود. ...

جالبه،همه همینو میگن تو یک آن تمام زندگیشونو میبینن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز