2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

177 بازدید | 13 پست

سلام دخترم ۲سال و ۴ماهشه از امروز میخوام از پوشک بگیرم خودمم ۸ماهه باردارم میشه تجربه هاتونو بگید بعضیا میگن بزار بعد زایمانت نمیدونم چیکارکنم اوایل برم بیرون دکتر یا سونو پوشکش کنم ؟

سلام عزیز.. اول اینکه تو سن 3 سالگی لگن کامل آمادگی داره الان یه کم زوده.. شاید اذیت بشید هر دو بخصوص از لخاظ روحی.. ولی اگر مجبوری حتما با پوشک از جیش بگیرش.. من اصلا پوشک رو جدا نکردم.. اب هندونه یا چیز آبدار دادم تند تند بردم دستشویی.. برا یکی از بچه هام هم شرت آموزشی توش کهنه گذاشتم چیز آبکی میدادم و تند تند میبردم دستشویی.. مغز باید فرمان بده که ادرار رو نگه داره... 3 روز هم از خونه بیرون نرو اگر رفتی حتما پوشک کن و بین راه ببر دستشویی

سلام عزیز.. اول اینکه تو سن 3 سالگی لگن کامل آمادگی داره الان یه کم زوده.. شاید اذیت بشید هر دو بخصو ...

مرسی عزیزم خودم بااین شکم سختمه هی میبرم ومیارم ولی گفتم قبل دومی بگیرم با ی نوزاد شاید سخترم بشه برام کلا موندم چون دکترم میرم باشوهرم میرم کسی نیست بچرو بزارم پیشش باهامونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم خودم بااین شکم سختمه هی میبرم ومیارم ولی گفتم قبل دومی بگیرم با ی نوزاد شاید سخترم بشه بر ...

به نظر من بهتره همون 3 سالگی بگیری... تا اون موقع انشااالله بچه دومت هم اومده و یه کم روال زندگیت عادی تر میشه.. البته اگر هزینه پوشک برات سخت نیست... الان یکدفعه زندگیت نحس میشه با این شرایطت اذیت میشی اعصاب هر دوتون هم بهم میریزه

به نظر من بهتره همون 3 سالگی بگیری... تا اون موقع انشااالله بچه دومت هم اومده و یه کم روال زندگیت عا ...

نه مشکلی برا هزینش ندارم امروز شروع کردم اگه دیدم خیلی همکاری نمیکنه دوباره کلا پوشکش میکنم‌مرسی که کمک کردی 

مرسی عزیزم خودم بااین شکم سختمه هی میبرم ومیارم ولی گفتم قبل دومی بگیرم با ی نوزاد شاید سخترم بشه بر ...

منم مثل تو بودم پسرم دوسال ونیم بود که دخترم بدنیا اومد من دوماه مونده بود که دوسالش بشه ازپوشک گرفتم خیلی سخته بود ولی خب بهتر ازاین بود که بمونه بعدزایمانم چون بعدزایمانم من که اصلا نمیتونستم ازجام بلندبشم

بعدم واقعا 3 سالگی خیلی خیلی راحت بچه از موشک میره چون مغز و لگن کاملا امادگی داره

و منی ک شوهرم میگه بچه رو الان از پوشک بگیر

۱۸ ماهشه

ای خدا چرا مردا انقد خرن

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

من پسرمو تو دوسالگی گرفتم.دخترمم الان یکسال و نیمشه میتونه خودشو نگه داره و ببرم دسشویی اما هنوز اقدام نکردم میخوام اول از شیر بگیرمش.الان دیگه بچت بلده .اما خب باید بری بشوریش تند تند

وای ۱۸زوده اصلا متوجه نیستن بچه ها

اره بخدا

روانی شدم از دست شوهرم

میگم خب الان ک نمیتونه بگه جیش یا پیف

اصلا نمیدونه چیه

چهارتا کلمه حرف ب زور میزنه

نمیدونم چیکار کنم از دستش بخدا

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
اره بخدا روانی شدم از دست شوهرم میگم خب الان ک نمیتونه بگه جیش یا پیف اصلا نمیدونه چیه چهارتا کل ...

هم خودت روانی میشی هم بچه ی طفل معصوم... الان خیلی زوده.. بعضی از اقایون فکر هزینه پوشک رو میکنن..

اره بخدا روانی شدم از دست شوهرم میگم خب الان ک نمیتونه بگه جیش یا پیف اصلا نمیدونه چیه چهارتا کل ...

حالا شوهر من گیر داده از پوشک نگیرش میخوای اذیتش کنی مردا همش باید ی نظری بدن