سلام عزیز.. اول اینکه تو سن 3 سالگی لگن کامل آمادگی داره الان یه کم زوده.. شاید اذیت بشید هر دو بخصوص از لخاظ روحی.. ولی اگر مجبوری حتما با پوشک از جیش بگیرش.. من اصلا پوشک رو جدا نکردم.. اب هندونه یا چیز آبدار دادم تند تند بردم دستشویی.. برا یکی از بچه هام هم شرت آموزشی توش کهنه گذاشتم چیز آبکی میدادم و تند تند میبردم دستشویی.. مغز باید فرمان بده که ادرار رو نگه داره... 3 روز هم از خونه بیرون نرو اگر رفتی حتما پوشک کن و بین راه ببر دستشویی
مرسی عزیزم خودم بااین شکم سختمه هی میبرم ومیارم ولی گفتم قبل دومی بگیرم با ی نوزاد شاید سخترم بشه بر ...
به نظر من بهتره همون 3 سالگی بگیری... تا اون موقع انشااالله بچه دومت هم اومده و یه کم روال زندگیت عادی تر میشه.. البته اگر هزینه پوشک برات سخت نیست... الان یکدفعه زندگیت نحس میشه با این شرایطت اذیت میشی اعصاب هر دوتون هم بهم میریزه
مرسی عزیزم خودم بااین شکم سختمه هی میبرم ومیارم ولی گفتم قبل دومی بگیرم با ی نوزاد شاید سخترم بشه بر ...
منم مثل تو بودم پسرم دوسال ونیم بود که دخترم بدنیا اومد من دوماه مونده بود که دوسالش بشه ازپوشک گرفتم خیلی سخته بود ولی خب بهتر ازاین بود که بمونه بعدزایمانم چون بعدزایمانم من که اصلا نمیتونستم ازجام بلندبشم
من پسرمو تو دوسالگی گرفتم.دخترمم الان یکسال و نیمشه میتونه خودشو نگه داره و ببرم دسشویی اما هنوز اقدام نکردم میخوام اول از شیر بگیرمش.الان دیگه بچت بلده .اما خب باید بری بشوریش تند تند