2777
2789
عنوان

قلم چی یا گزینه دو؟

107 بازدید | 11 پست

من امسال میرم دهم رشتم تجربیه میخام از امسال شروع کنم به نظرتون کدوم ازمون بهتره؟ خودتون شرکت کردید راضی بودید؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

من از کلاس چهارم قلم چی می رم 

به نظرم قلم چی خیلی خوبه بعضی از سوالاتش استاندارد نیست ولی باعث میشه سرعت تست زنی بالا بره و وقت کم نیاری توی کنکور و با همه نمونه سوالات آشنا بشی 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از کلاس چهارم قلم چی می رم  به نظرم قلم چی خیلی خوبه بعضی از سوالاتش استاندارد نیست ولی باع ...

اره خودمم امسال رفتم راضی بودم

میگن سطح سوالا خیلی بالاتره باعث میشه زده بشین و اینا برای شما اینطور بوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرکدوم میری تراز و رتبه برات مهم نباشه فقط با درصد تحلیل کن و ازمون ازمایشی های دیگه رو هم بگیر و حلشون کن

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
قلم چی

ممنون شما خودتونم شرکت کردین؟ سطح سوالات ک بالاتر بود باعث شد انگیزتون کم بشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خودمم امسال رفتم راضی بودم میگن سطح سوالا خیلی بالاتره باعث میشه زده بشین و اینا برای شما اینطو ...

نه اینطور نبوده چون همه نوع سطحی سوال هست 

و به نظرم کسی این حرف رو می زنه که هدف نداشته باشه و به زور رفته باشه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)

به نظر من سطح سوالات بالاتره باعث انگیزه بیشتر میشه یکم خسته میشی ولی بعد انگیزه می گیری

نه اینطور نبوده چون همه نوع سطحی سوال هست  و به نظرم کسی این حرف رو می زنه که هدف نداشته باشه ...

مرسی عزیزممم خیلی شک داشتم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزممم خیلی شک داشتم واقعا

خواهش می کنم 

فقط اگر ثبت نام کردی تراز برات اهمیت نداشته باشه فقط رتبه ات و درصد هات خیلی مهمه

خواهش می کنم  فقط اگر ثبت نام کردی تراز برات اهمیت نداشته باشه فقط رتبه ات و درصد هات خیلی مهم ...

رتبم زیر چقدر باشه خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رتبم زیر چقدر باشه خوبه؟

بستگی به شهرت داره 

رتبه ات رو در شهر و کشور باید در نظر بگیری 

ولی برای پزشکی میانگین ترازت باید روی ۷ هزار و ۶۰۰ باشه 

و درصد هات باید بالای ۶۰ باشه