2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

63 بازدید | 9 پست

من مشاور تحصیلیم و دانش اموزم بهم گقت مشکلی پیش اومده که نمیتونه به خانوادش بگه 

گفتم چیه گفت توی شهر خون دماغ شده و سرگیجه داشته یه ماشین بهش گفته اژانسه و سوارش کرده 

و بهش اب داده و اینم حالش بد بوده بیهوش شده و وقتی اومده خونه بدنش کبود بوده 

بعد به من گفت الانم پریود شدم چکار کنم و من بهش گفتم برو دکتر زنان و پریروز رفت و الان بهش زنگ زدم میگه بهم تجاوز کرده بوده و خون پریودی نبوده و زار زار داشت گریه میکرد 

الان من باید بهش چی بگم 

بگم چکار کنه؟ 

به خانوادت میگم بگو میگه میترسم 

منم مغزم کار نمیکنه تروخدا میشه راهنمایی کنی د چی بعش بگم؟ 

فورا ب خانوادش بگه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگه  هرچی میگم بگو میگه اگه باورم نکنن چی

راهی دیگه ای نداره تنها راه نجاتش خانوادشه به هرطریقی ک شده کمکش کن بگه وگرنه بد ضربه ای میخوره تا اثر تجاوز و کبودیا هست بره پزشکی قانونی ک ثبت بشه

راهی دیگه ای نداره تنها راه نجاتش خانوادشه به هرطریقی ک شده کمکش کن بگه وگرنه بد ضربه ای میخوره تا ا ...

ای خدا خب آخه نمیدونم این داستانی که برای من تعریف مبکنه راسته یا دروغ🥲🥲