پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست داری تو هر فضایی مشکلتون بگو تا جایی که بلدم راه حل میدم
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
بنظرت با یبار یا دوبار خواندن زیست میشه یادش گرفت در حد کتاب بلد باشم خود کتاب اصلی ن کت ...
عزیزم واسه زیست من خودم پیشنهادی که واسه بچه های ضعیف تر دارم اینه اول کتاب درسی بعد کتاب درسی برو سریع سراغ تست ، اصلا نترس و تست آموزشی بزن ، تست که تموم شد و تحلیل کردی شروع کن به یادگیری جاهایی که مشکل داری با توجه به تستی که زدی مثلا اگه تست قلب زدی فهمیدی نوار قلب مشکل داری برو سراغ درسنامه بخش نوار قلب
کتاب خیلی سبز این طوریه یعنی بخش بخش کرده هر گفتار رو
سلام ببخشید اگه بر می گشتید عقب چه کاری رو انجام می دادید یا نمی دادین؟ در خصوص درس خوندن
تست خیلی میزدم ، به جای اینکه وقتمو سر فیلم دیدن یا درسنامه بذارم تست میزدم تو سال کنکور نه مشاور نه فیلم آموزشی اونقدری که تست به کارتون میاد براتون فایده ندارم
آزمون های آزمایشی ام با دقت و منظم شرکت میکردم