2821
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
ن اگر خونه و ماشین و املاک اینا داشته باشه ازش میگیرن اتفاقا دیشب با یه مشاور حرف میزدم گفت حداقل خو ...

اگر اموال در شان باشه نمیشه گرفت

مگر اینکه طرف چندین ملک وماشین داشته باشه

خوبی مهریه بالا فقط زمان فوت همسر هست

اگر اموال در شان باشه نمیشه گرفت مگر اینکه طرف چندین ملک وماشین داشته باشه خوبی مهریه بالا فقط زما ...

مشاور حقوقی بود نمیدونم به من گفت چیزی داره گفتم اره گفت به نامشه گفتم اره گفت میتونی توقیف اموال بدی حساباشم مسدود کنی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشاور حقوقی بود نمیدونم به من گفت چیزی داره گفتم اره گفت به نامشه گفتم اره گفت میتونی توقیف اموال بد ...

اگر مثلا تنها خونه اش باشه مسدود می کنن ولی بعد که اثبات کرد فقط همین خونه رو داره بهش برمیگردونن

اگر مثلا تنها خونه اش باشه مسدود می کنن ولی بعد که اثبات کرد فقط همین خونه رو داره بهش برمیگردونن

خونه نداره دوتا زمین و ماشین و حسابش، من کلا نمیخام بگیرم ولی خب اینجور گفت، قسط بندی هم بنا بر حقوقش میگیرن ن هر چی اون خاست 

یه زمین رو ازش میگیرن یک چهارم حقوق و حساباش هم مسدود میشه

ببخشید شما در مورد مهریه اطلاعاتی دارین،؟؟7مرداد دادگاه طلاقم هس.هیچی نداره .ولی یه خونه قولنامه داره به شرط عمری.چه جور میتونم اینو ثابت کنم؟؟؟؟

دخترم تنها بهونه زندگیم
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792