2821
2789
عنوان

مهریه

177 بازدید | 24 پست

کی مهریه اش ۱۴تاست.  مال من هست یکی از اشناهامون نشسته بود با قصد یا بدون قصد داشت می‌گفت فلانی ۱۴تا مهرش کردن انگار بیوه است . ی عالمه چرت و پرت یعنی منظورش ب من بوده اعصابم خورده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه بابا، چرا بد فکر میکنی.

ولی کلا اونا که اقا قبلا مهریه داده، اصولا برای دومی، مهریه خیلی کم میندازن.

من یه خواهرشوهر داشتم، چون سنشون بالا بود، اکثرا مواردی که میومدن خواستگاری، مردهایی بودن که مهریه داده بودن. اصلا بیشتر از ۵ تا سکه قبول نمیکردن

اگه به مهریه اعتقاد دارید

و سنت پیامبر میدونید

پس باید اینم بپذیرید که فرمودند: زن خوب کسی هست که مهریه اش کم باشد و آسان زایمان کند.

ضمنا فاطمه زهرا چه شانی دارن ایشون هم کم بوده.

منم ۱۴ سکه هست

اما خودم نظرم به نشانه وحدانیت خداوند یکی بود

پدرم ۱۱۰ تا

برادر شوهرم گفتن ۵۰۰۰ تا

اما به خاطر مادرم که نیت کردن ۱۴ تا منم به احترام ایشون پذیرفتم

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 

عدد مهریه شما نشونه  نظر بلندت و فکر روشنتون داره والا ما همچین فکری در موردتون میکنیم الان مثلا دختر همسایه ما پیر مرد هم سراغشو نمی‌گرفت بزور خودشو انداخت به یه پسر عرق خور الاف سر کوچمون هفتصدتا مهرش زدن پسره هم چون اسمون جل هست براش فرقی نداره چنتا باشه چون یکیشم نداره الان این خیلی دختر خوبی بوده مثلا؟

فقط خدا
الان بری دادگاه یه قسط سال به سال می بندن ،یعنی باید طرف ۱۰۰۰ سال عمر کنه تا بگیره!

ن اگر خونه و ماشین و املاک اینا داشته باشه ازش میگیرن اتفاقا دیشب با یه مشاور حرف میزدم گفت حداقل خوبه مهریت انقده