2777
2789

نامزد عقدی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قضیه چیه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
نه خواستگاری کرده

ب جهنم بزار بره

پول نباشه شب قراره نون و عشق بخوری؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان چیشد ک فهمیدی باید برگرده؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

ارزش من دوست داشتن نبوده پیش تو

پول بوده جیبم‌خالی بشه دیگه جنابعالی عدد حساب نمیکنی

فقط اینم بدون هیچکسو پیدانمیکنی که اندازه من دوستت داشته باشه

اندازه من احترام بزاره بهت

هیچکس نخواهد امد

اینو گفت کپی کردم😭