2777
2789
عنوان

پسرِ ازدواجی 🙄

334 بازدید | 18 پست

سلام؛ خلاصه تعریف میکنم(جریانات کامل توی تاپیکام هست با جزئیات). من تازگیا با یه شخصی رفتم توی رابطه، که از هشت ماه قبلش توی اکیپ دوستامون بوده و از نظر اخلاقی و خانوادگی و همه‌چیز مورد تاییده. 

و خب اینم بگم که مادرم در جریانه🥲

جریان از این قراره که اوشون(شخص موردنظر) از هر ده‌تا جمله‌ش 9تاش درمورد ازدواجه. و خب من هنوز دوس ندارم بحث درمورد این‌چیزا باشه. و نمیدونم چطور بهش بگم که هنوز زوده تا دلخور نشه ازم.

نکته: اگه میخواید کامل موضوع رو بدونید، تاپیکای قبلمو بخونید بعد بیاید صحبت کنیم اینجا💗

نکته۲: من چندروز دیگه ۲۱ ساله میشم و اوشون ۲۵ سالشه.

لبخند بزن ✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی میخوای رابطتت فقط دوستی باشه و به ازدواج نرسه؟

نمیخوام که کلا به ازدواج نرسه، ولی واقعا دلم هم نمیخواد از همین اول درمورد ازدواج حرف بزنه، ازدواج یعنی تعهد و مسئولیت. من اول میخوام همه‌ی شرایط رو بسنجم و بعدش وارد فاز بعدی بشیم. امیدوارم منظورمو رسونده باشم.

لبخند بزن ✨

اوشون:) رو وقتی داره بحث ازدواج میکنه به طور غیر مستقیمی بگو حالا بیخیال این بحثا فلانی و...

و وقتی که بحث ازدواج نمیکنه خودت سر صحبت رو باز کن و بگو آره میدونی به نظر من واسه ازدواجم هنوز زوده و... 

نمیخوام ناامیدت کنم 

اما ممکنه این آقا تو خیال خودش برای جلب اعتمادت هی راجع ازدواج حرف بندازه تا به هدف های شوم برسه 

یا شایدم تحت تاثیر احساسات و هیجانات قرار گرفته باشه ک هی این حرفو میزنه 

بهتره تا یک سال باهم دوست بمونید 

اگرم چیزی راجع ازدواج گفت باز بهش بگو میفهممت خیلی ذوق داری که به هم برسیم اما بهتره تمرکز و انرژیمونو بزاریم برای بیشتر شناختن همدیگه و اگر تا چند ماه آینده باز به همدیگه همین احساسو که الان داریمو داشتیم با گل و شیرینی بیا خونمون عشقمممم

خودتم تو این مدت خیلی باهاش بیرون بود و تمام جوانب رو بسنج

حتما از لحاظ شغلی و از لحاظ خونه داشتن باید به ثبات برسه خودش نگو ک پدرش داره و پدرش میده و گفته پدرش براش خونه میخره چون اینا همش حرفه 

هروقت به ثبات رسید اون موقع خودتم راجع ازدواج باهاش فکز کن 

خیلی خوشم اومد برعکس بقیه دخترا فقط دنبال شوهر نیستی و منقطی داری فکر میکنی 

نمیخوام ناامیدت کنم  اما ممکنه این آقا تو خیال خودش برای جلب اعتمادت هی راجع ازدواج حرف بندازه ...

نه عزیزدلمممم اصلا تو فاز اهداف شوم نیست

من خیلی وقته میشناسمش، و اگه تاپیکای قبلمو بخونی کامل خیالت از این بابت راحت میشه و متوجه میشی من دختری نیستم که انتخابه غلط کنم. و اینکه اگه هدف شومی داشت با مادرم صحبت نمیکرد، یا من با مادرش نهار نمیرفتم بیرون(این موضوع واسه قبل رابطه عاطفیمونه)

در مورد استقلال مالی هم خب باید بگم امیر 25 سالشه، خونه و ماشینش رو با پول خودش خریده، حتی یه کوچولو هم پدرش نگرفته. 

ولی موقعیت مالیش تنها چیزیه که واسم مهم نیست و حتی یه درصدم اهمیت نمیدم بهش چون خودم استقلال مالی دارم و حتی شاید از اونم بیشتر از نظر مالی زحمت میکشم و فکرم بازه.

الان تنها مشکلم اینه که خیلی زود داره پیش میره :))) همین.

مرسی از نظرت خوشگلم.

💗 اگه دوس داشتی لینک تاپیکی که کامنت اول گذاشتم رو بخون.

لبخند بزن ✨
نه عزیزدلمممم اصلا تو فاز اهداف شوم نیست من خیلی وقته میشناسمش، و اگه تاپیکای قبلمو بخونی کامل خیال ...

یه کوچولو خوندم سرسری 

بهتره باهاش منقطی همون چیزایی ک گفتمو بگی 

نهایت خیلی ببخشیدا این حرفو میزنم خرش کن تا یه سال دیگه 

بگو دلت میاااد دوران باحال دوستیمون کوتاه بشه بزار یکم از این دوران خاطره بسازیم رفتیم خونه خودمون خاطره واسه تعریف کردن داشته باشیم 

نهایت تا 6_8 ماه دوستیتون ک گذشت یه نامزدی ساده بکنید که رفت و. امد خانوادگیتون بیشتر بشه و بعد از یکساا عقد کنید 

امشالله خوشبخت بشی عزیزدلم