2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

31 بازدید | 10 پست

همسرم موقع آموزش رانندگی خیلی قور میزنع همش هولم می‌کنه اصلانم مثل مربی آموزشگاه یاد نمی‌ده هرچی ک خودش انجام میده میگ همون‌جوری انجام بده منو برده برای پارک دوبل پشتم پر از چاله بود یه جا صاف نبود اخهههه بهش میگن عصری بریم میگ نه الان آخه تو گرمای اهواز ک کولر ماشین داغون باشه خیس عرق باشی یکی هم هی غر بزنه میشه رانندگی کرد؟😭

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال ثبت نام کردم دوبار رد شدم امتحان عملی رو همسرم بردتم یادم بده فقط تضعیف روحیه میکنه حالم بد میشه بیشتر استرس میگیرم ..

الانم چند ماهه دارم پولامو جمع میکنم رفتم خونه مادرم اینا (شهر دیگه زندگی میکنن)

با خواهرم برم مربی خصوصی مرد بگیرم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

من پارسال ثبت نام کردم دوبار رد شدم امتحان عملی رو همسرم بردتم یادم بده فقط تضعیف روحیه میکنه حالم ب ...

خوب میکنی منم تصمیم گرفتم برم با مربی تمرین کنم شرف داره بخدا 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
بهش بگو... میخوای غر بزنی؟ میرم با مدرس آموزشگاه بر میدارم

همسر من زورش میاد ۱۸۰تومن پول کلاس خصوصی بده میگه رانندگی چیه که پول هم بدی یاد بگیری خودش هم یاد نمیده مجبورم مخفیانه برم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

همسر من زورش میاد ۱۸۰تومن پول کلاس خصوصی بده میگه رانندگی چیه که پول هم بدی یاد بگیری خودش هم یاد نم ...

چی بگم امان از دست برخی از مردا

نه دوست پسر من که اینقدر احساسیه و...کافیه یه نمه گریه کنی بگه باشه

نه باز بعضی مردا که اینطورین

خوب میکنی منم تصمیم گرفتم برم با مربی تمرین کنم شرف داره بخدا 

خواهرم چند ماه دیرتر از من ثبت نام کرد شوهرش انقدر هواشو داشت بار دوم قبول شد 

من شهریور پارسال ثبت نام کردم هنوز هیچی نمیدونم میترسم پشت فرمون انقدر که هولم میکنه و میگه چی یاد گرفتی ..چند بارم انقدر دعوام کرد پشت فرمون گریه کردم 

خواهرم چند ماه دیرتر از من ثبت نام کرد شوهرش انقدر هواشو داشت بار دوم قبول شد  من شهریور پارسا ...

عزیزم مثل امروز من😭بهم میگ بیا پایین تا نموردی

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
عزیزم مثل امروز من😭بهم میگ بیا پایین تا نموردی

بیخیال اعصابتو خورد نکن ..شوهر من رو ماشینش خیلی حساسه کافیه یه تقی بهش بخوره انقدر کفری میشه 

منم میبینم ماشینشو بیشتر از من دوست داره نمیده دستم مجبورم خودم کاری کنم ..خورد خورد جمع کردم که انشالله مربی خصوصی میگیرم میرم امتحان میدم قبول میشم گواهینامه رو میکوبم صورتش ماشینشو ازش میگیرم 

یعنی برام شده ارزو تا این حد اذیت شدم 

بیخیال اعصابتو خورد نکن ..شوهر من رو ماشینش خیلی حساسه کافیه یه تقی بهش بخوره انقدر کفری میشه  ...

عزیز دلم اهمیت نده بهشون فکر کردن فقط خودشون بلدن رانندگی کنند😕

ایلیا نفس مآنی عشق بایی