2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

1620 بازدید | 16 پست

سلام وقت همگی بخیر من ی خوابی دیدم که واقعا هم متعجبم هم ناراحت وهم شرمگینم 

من خواب دیدم ک هم با برادرام وهم خواهرم رابطع برقرار کردم واصلا هم تویی خواب این اتفاق برام خجالت اور نبود 

بگم ک شام سنگین نخوردم .نیازی هم که بهم فشار بیاره هم نبوده که بهشون مربوط بشه 

امتکان تماس تلفنی ندارم اگر کسی میدونه بهم بگه فکرم خیلی مشغوله 

هرسایتی که گشتم هم درست ننوشته بودش یا پولی بود 

خداخیرتون بده اعصابم خورده واسه این خواب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگر میدونید ساده از کنارش رد نشید 😭😭😭😭

از برادر و خواهرتون خیر به شما میرسه 

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

اگر در خواب خود رابطه جنسی با خواهر یا برادر خود را تجربه کرده‌اید، ممکن است این خواب مربوط به روابط خانوادگی و تعاملات میان اعضای خانواده باشد. در بعضی موارد، خواب‌ها می‌توانند نمادی از نزدیکی و ارتباط عاطفی در خانواده را نشان دهند این خواب نشان دهنده علاقه وصمیمیت بین شما وخداهر وبرادرخود هست

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اگر در خواب خود رابطه جنسی با خواهر یا برادر خود را تجربه کرده‌اید، ممکن است این خواب مربوط به روابط ...

اخه ما چند وقته ک زیاد رابطه هامون خوب نیست 

یعنی مشکلات هممون زیاد شده اعصابمامون خورده 

اخه ما چند وقته ک زیاد رابطه هامون خوب نیست  یعنی مشکلات هممون زیاد شده اعصابمامون خورده

دنیا نمی ارزه یکی دوروزه حال خودتون رو بد نکنین

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

راجب یه موضوع مشترک با برادرا و خواهرتون به هماهنگی میرسین ،مثلا یه جور شراکت مالی ،و همه تون ازاین بابت راضی و خوشحالین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
راجب یه موضوع مشترک با برادرا و خواهرتون به هماهنگی میرسین ،مثلا یه جور شراکت مالی ،و همه تون ازاین ...

شما تعبیر خواب بلدین ؟

چون من شب قبل از این خواب دیدم که بارون دارع میاد من صداشو میشنوم ولی نمیبینمش حتی فکر کنم صداونور رعد وبرقم بود بعد از کانال کولر شرشره میومد پایین میریخت رو پادری بعد من حیرون مونده بودم ک چیکار کنم 

اینم بگم که چند وقته که من ی آقایی رو دوست دارم اما از احساس وعلاقه ایشون مطمئن نیستم چون نمیان جلو برای شروع رابطه وانگار دیگه میخوان برن از ایران ‌‌‌‌‌‌‌ومن خیلی ناراحتم از این موضوع طوری ک دیگه کل زندگیم بهم ریخته 

اگر که تعبیر بلدین لطفا میکنید بگید بهم که معناش چیع واثلا ربطی داره به این موضوع یان 

شما تعبیر خواب بلدین ؟ چون من شب قبل از این خواب دیدم که بارون دارع میاد من صداشو میشنوم ولی نمیبین ...

تقریبا ،نه همه جور خوابی ،اما تا یه حدودی بلدم ،،،یه موضوعی پیش اومده که آرامش شما رو بهم زده ،تو زمانی که انتظار نداشتین درگیر یه موضوع ناراحت کننده شدین ،نا یه حدودی هم زندگیت و تحت تاثیر قرار داده ،،،با چیزایی که شما گفتین ،حال الان خودتو تو خواب دیدی نه اینکه ته این ماجرا چی پیش میاد ،،،همون جوری که اگه تو همچین فصلی بارون بیاد واسه همه عجیبه ،تو خواب هم این موضوع تو این شرایط شما رو غافلگیر و کلافه کرده ،،،انشالله هر جوری به صلاحته از این برزخ در بیای

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من