توومنن مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6082 عنوان گول شغل خانگی حلزون نخورید❌❌ 11136 بازدید | 61 پست خانوما من خیلی ضررکردم شرکت بزرگی که قرار داد بستم چندین ماه جواب گو نیست و فقط من نیستم چندین هزار نفر دیگه هستن ..وفقط تبلیغات میکنن پول مردم دارن میگیرناین تاپیک بمانه برای کسانی که میخوان وارد این شغل میشن وتوگوگل سرچ میکنن تحقیق کنن خدایا شکرت ♥️♥️♥️ 1402/04/16 | 09:23 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرینshirina عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 1360 الآن حلزون زیاد داری؟ تولید مثل کردن؟ اگر اینطوره خودت برو مراکزی که حلزون تراپی انجام میدن، نمونه ببر، قیمت مناسب بگو، احتمال اینکه ازت بخرن هست. لااقل هزینههایی که کردی جبران بشه.
دختر_کرد عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 4711 ممنون از اطلاع رسانی تونمنم قصدش رو داشتم ... پیج خوشمزه من @angel__dessert
خوشبختی_نزدیک_است عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 14531 خدا نگذره ازشون همسایع ماه بیچاره زن سر پرست خانواره آورده اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
توومنن مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6082 الآن حلزون زیاد داری؟ تولید مثل کردن؟ اگر اینطوره خودت برو مراکزی که حلزون تراپی انجام میدن، ... عزیزم نمیخرن مفت هم بدی بازهم نمیخرن من حلزون ۲۰۰هزارتومنی رو ۱۰۰۰۰هزارگفتم تبلیغات کردم کسی نمیخره خدایا شکرت ♥️♥️♥️
دلبردیوانه1378 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 2266 بخدا من قصد داشتم حلزون بخرم کلی هم تبلیغ کردن که بعد از پرورش دادن خودمون حلزون ها رو از شما میخریم خوب شد گفتی دمت گرم ابجی پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
توومنن مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6082 چه شغلی بوده نگهداری و پرورش حلزون طبی خدایا شکرت ♥️♥️♥️
توومنن مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6082 حلزون تو خونه پرورش دادی؟ چقد هزینه کردی؟ ۱۳میلیون هزینه کردم حالا هزینه به کنار چقدر منو شوهرم زحمت کشیدیم بچم چقدر اذیت شد خدایا شکرت ♥️♥️♥️
شیرینshirina عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 1360 عزیزم نمیخرن مفت هم بدی بازهم نمیخرن من حلزون ۲۰۰هزارتومنی رو ۱۰۰۰۰هزارگفتم تبلیغات کردم کسی نمیخره& ... چه بد. متأسفم... منم یه بار برای یه کاری کلی هزینه کردم، آخرش هیچی به هیچی... یه کاری کن، توی دیوار و شیپور بذار. شاید یه فرجی شد. حیفه واقعاً
توومنن مدیر استارتر عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6082 بخدا من قصد داشتم حلزون بخرم کلی هم تبلیغ کردن که بعد از پرورش دادن خودمون حلزون ها رو از شما ... دورغه دقیقا منم همینو دیدم شوهرمو راضی کردم فقط دلم برای وقت و زحمتی کشیدم میسوزه خدایا شکرت ♥️♥️♥️
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18156 عزیزم نمیخرن مفت هم بدی بازهم نمیخرن من حلزون ۲۰۰هزارتومنی رو ۱۰۰۰۰هزارگفتم تبلیغات کردم کسی نمیخره& ... میشه عکسشونو برام بفرستی ؟تهرانی ؟ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan