2631
2632
عنوان

گول شغل خانگی حلزون نخورید❌❌

2623 بازدید | 53 پست

خانوما من خیلی ضررکردم شرکت بزرگی که قرار داد بستم چندین ماه جواب گو نیست و فقط من نیستم چندین هزار نفر دیگه هستن ..

وفقط تبلیغات میکنن پول مردم دارن میگیرن

این تاپیک بمانه برای کسانی که میخوان وارد این شغل میشن وتوگوگل سرچ میکنن تحقیق کنن 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

الآن حلزون زیاد داری؟ تولید مثل کردن؟ 

اگر اینطوره خودت برو مراکزی که حلزون تراپی انجام میدن، نمونه ببر، قیمت مناسب بگو، احتمال اینکه ازت بخرن هست. لااقل هزینه‌هایی که کردی جبران بشه.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

خدا نگذره ازشون 

همسایع ماه بیچاره زن سر پرست  خانواره آورده

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
الآن حلزون زیاد داری؟ تولید مثل کردن؟  اگر اینطوره خودت برو مراکزی که حلزون تراپی انجام میدن، ...

عزیزم نمیخرن مفت هم بدی بازهم نمیخرن من حلزون ۲۰۰هزارتومنی رو ۱۰۰۰۰هزارگفتم تبلیغات کردم کسی نمیخره 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️

بخدا من قصد داشتم  حلزون بخرم کلی هم تبلیغ کردن که بعد از پرورش دادن خودمون حلزون ها رو از شما میخریم خوب شد گفتی دمت گرم ابجی    

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
2640
عزیزم نمیخرن مفت هم بدی بازهم نمیخرن من حلزون ۲۰۰هزارتومنی رو ۱۰۰۰۰هزارگفتم تبلیغات کردم کسی نمیخره& ...

چه بد. متأسفم... منم یه بار برای یه کاری کلی هزینه کردم، آخرش هیچی به هیچی... 

یه کاری کن، توی دیوار و شیپور بذار. شاید یه فرجی شد. حیفه واقعاً 

بخدا من قصد داشتم  حلزون بخرم کلی هم تبلیغ کردن که بعد از پرورش دادن خودمون حلزون ها رو از شما ...

دورغه دقیقا منم همینو دیدم شوهرمو راضی کردم 

فقط دلم برای وقت و زحمتی کشیدم میسوزه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم نمیخرن مفت هم بدی بازهم نمیخرن من حلزون ۲۰۰هزارتومنی رو ۱۰۰۰۰هزارگفتم تبلیغات کردم کسی نمیخره& ...

میشه عکسشونو برام بفرستی ؟

تهرانی ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات🐾  و زندگیه     #حامی_حیوانات #وگان 
2637
2604