2777
2789
عنوان

❤عشق❤

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه حسه مثبتو خیلی قشنگه خیلیییی قشنگ  ولی معمولا درک نمیکنن نمیفهمن یا قدر نمیدونن ک بعدش اثر ...

بنظرتون اینکه درک نمیکنیم دلیل بر این نیست که نمیشناسیم و معنیش رو نمیدونیم؟

چرا؟

نمیدونم برا من که اینجوریه 

شوهرم خیلی  دوستم داره اما اونی که همیشه غرورش رو زیر پا میذاره منم  اونی که حتی از خانوادش زده منم  اونی که همیشه پشت همسرش تا خانوادش منم  

این کاربری دست دو نفر است
هر بعدی دوست دارید 

اگه بخوام بعد مربوط به خانواده نزدیک حالا فرزند پدر و مادر همسر و.. رو تعریف کنم نظرم میشه دوست داشتن یک فرد بدون هیچ دلیل و چشم داشتی و هر جوری که هست زیبا زشت و...ازخودگذشتگی واسش و از همه مهم تر دوست داشتن یکی بیشتر از خودت

عشق یعنی یه نفر  کاری کنه  چشاتو رو تموم چشای این دنیا ببندی و تموم تمرکزت و آرامشت بره ر ...

این خیلی قشنگه خدایی همبنجوریم هست ولی تموم دنیات نشه طرف چون سخته ممکنه آزارت بده اینجوری

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون
نمیدونم برا من که اینجوریه  شوهرم خیلی  دوستم داره اما اونی که همیشه غرورش رو زیر پا میذا ...

خب چیزی که من میدونم توی وادی عشق چرتکه کسی نمیندازه که من اینکارو میکنم اون نمیکنه 

این خیلی قشنگه خدایی همبنجوریم هست ولی تموم دنیات نشه طرف چون سخته ممکنه آزارت بده اینجوری

درست میگی ❤️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️