2777
2789
عنوان

❤عشق❤

594 بازدید | 92 پست

هرکسی از ما توی عمرش یا ی بار عاشق شده،یا ی کتاب درباره عشق خونده،یا الان عاشقه و بلاخره یکبار هم شده پا توی ورطه عشق گذاشته 

حالا سوال من اینه 

تعریف تون از عشق(بی زحمت اگه میخواید بگید عشق فقط عشق به خدا و اینا مرسی زیاد شنیدیم )

منظورم از تعریف عشق ،مثالهایی از عشق نیست که مثلا بگیم فلان رفتار یا فلان کار ی تعریف جامع و کامل در عین حال ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق همسرمم 

۷ سال دوست بودیم آدم وقتی عاشقه طرفشو اذیت نمیکنه سعی میکنه همش باهاش کنار بیاد آرومش کنه خوشحالش کنه اینایی کع همدیگرو اذیت میکنن و ادعا میکنن عاشقن عاشق نیستن وابسته ان 

عشق یعنی یه نفر  کاری کنه 

چشاتو رو تموم چشای این دنیا ببندی و تموم تمرکزت و آرامشت بره روی اون ❤️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
من عاشق همسرمم  ۷ سال دوست بودیم آدم وقتی عاشقه طرفشو اذیت نمیکنه سعی میکنه همش باهاش کنار بیا ...

بسیار هم عالی ایشالله به پای هم پیر شین 

پس تعریف شما از عشق اینه که کسی که در کنارش اروم هستید و خوشحال هستید و اذیتتون نمیکنه درسته؟

عشق فقط عشق بعد از ازدواج این عشقا فقط روح آدمو زخمی می‌کنه و چشمو بارونی ی ادم ازت میسازه ک از خودت ...

بنظرم عشق چار بعد داره که بعد چارمش بعد ازدواجه و اونجاست که عشق کامل میشه 

امضای خدا زیر تموم ارزوهاتون