2777
2789
عنوان

بی بی چک نواری مثبت

1179 بازدید | 36 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز. من فردا موعدمه و دیشب و دیروز دو بی بی چک نواری گذاشتم و در ۵ ثانیه اول دو خط افتاد tکم رنگ تر اما واضح و صورتی مایل به بنفش .می تونم بهشون اعتماد کنم. این یعنی بارداری؟ 

ارهههههههه سریع برو آزمایش بده 

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه عزیزم 😘

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
بزار ی هفته گذشت بعد بی بی چک بزن 

یعنی ممکنه روز موعد و یه روز قبلش اعتبار نداشته باشه بی بی چ‌ک. من از سه روز قبلش هاله می نداخت اما دیشب و امروز دیگه هاله نیست و قشنگ رنگ داره

می ترسم آزمایشم منفی بشه. کاش میشد عکسشو می ذاشتم ببینید🥺♥️

نگران نباش دو سه روز دیگ صبر کن و مجدد بیبی چک بزن چون پررنگ تر میشه و میتونی بدون نگرانی بری آزمایش بدی 😁

ممنونم عزیزم. ان شالله که هر ارزویی داری بهش برسی😘😘🌺

قربونت گلم😘😘

یعنی ممکنه روز موعد و یه روز قبلش اعتبار نداشته باشه بی بی چ‌ک. من از سه روز قبلش هاله می نداخت اما ...

اعتبار داره عزیزم انشاءالله که نی نی توسالم توبغلت بگیری ولی میگم  ازمایش خون بهتره از هردوشون