2777
2789
عنوان

مدل ناخون

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 22 پست
این نه😕😕

هرکدوم خوب بگو 

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره بیست روز بلند بعد میرم ترمیم کوتاه

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 مرگلم همونی که کمالگراست اما داره بهش غلبه میکنه

خانمی نمیدونم سلیقه و علاقه شما چیه و چی دوس داری. ولی اگه تازه میخوای بکاری، دیگه بلند اصلا مد نیست. ناخن بشدت کوتاه و طرحهای ساده یا رنگ های پاستلی مد شده. فقط راهنمایی کردم. سلیقه خودتون مهمتره

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
خانمی نمیدونم سلیقه و علاقه شما چیه و چی دوس داری. ولی اگه تازه میخوای بکاری، دیگه بلند اصلا مد نیست ...

نه عزیزم بار ۵ مه🤣🤣

گفتم این بار بلند بزنم بیبی بومر و فرنچ هم زدم قبلا الان دیگه بلندم گفتم امتحان کنم😁