2777
2789
عنوان

شیراز یا کرج . مساله این است

1258 بازدید | 18 پست

من ساکن شیرازم عاشق شهرمم . عاشق درختای حیاط خونمم . عاشق باغ ارم و باغهای خانواده ش هستم . عاشق سرسبزیشم . عاشق خونه م هستم . عاشق حیاطشم . با اینکه  قدیمی و دو و نیم طبقه بود هر چی چندرغاز حقوق این دوازده سالم بود یا خرج بازسازی کامل خونه کردم یا مبلمان و وسایل.

بعدا شوهرم یه مدت گیر داده بود اینو بکوبیم و چهار طبقه بسازیم تا وضعمون بهتر بشه و اینقدر سختی نکشیم اما من گفتم نمیخوام و هرگز . کلی زحمت و خرج براش کشیدم

اما من در شیراز هیشکیو ندارم بیشتر وقتا تنهام . پسر نوجوانم با دوستاش تو پارکه . شوهرم مشغول کار و بار خودشه یا توی باغکهاشه . منم و دیوارها . گاهی تنها میرم کوه و استخر . استخر هم شد ۵۰ تومن دیگه فقط هفته ای  یه روز میرم استخر اگه بشه ،  قبلا سه روز میرفتم

شوهرم یه غیرانتفاعی نسبتا گرون کار میکنه و خرجمون را در میاره

من تهران و کرج فامیل دارم خواهر دارم میگم بیا اینو بفروشیم . نزدیک خواهرم بخریم . ساخت و سازت را اونجا بکن .

میگه من شغلم اینجاس . درامدم اینجاس و از شلوغی تهران و کرج هم متنفرم .

بنظرتون ایده م خوبه ؟ شوهرم راضی میشه ؟ کرج جایی که حقوق خوب بدن غیرانتفاعی کار گیرش میاد ؟ اینجا خیلی ماشالله موفقه و همکارها و دانش اموزا میخوانش.

آخه منم میانسالم باید تا دم مرگ تنها باشم ؟ 

خواهرهام رفتن شمال ولی شوهرم گفت کلاسهای تابستونی از شنبه شروع میشه و به پولش نیاز دارم و منو نبرد .

ضمنا بازنشسته ی پیش از موعدم 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلت میاد شیراز ب این باصفایی...سالی چند بار برو ک از دلتنگی دربیای

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
عزیزم دلت میاد شیراز ب این باصفایی...سالی چند بار برو ک از دلتنگی دربیای

اره شیراز خیلی خوشگل تره من حتی عاشق درختای نارنج و پرتقال حیاطمم

اما تنهای تنهای تنهام

من تو کرجم،اینجا هم سرسبزه،خوش ابو هواست،باغ های خوبی داره،در ضمن استخر اینجا زیر ۷۰،۸۰ نیس🤣

اما شلوغه،ویلایی بی نهایت گرونه مگر پایین شهر،همه درگیر اپارتمانیم،۶ساله تو ساختمونیم در حد سلام دادن همسایه هارو میشناسیم و...

گلم مهم شیراز و کرج نیست،مهم این نیست خانوادت نزدیکن یا نه،مهم اینه شما تنهایی

چرا کلاس هنری ثبتنام نمیکنی؟؟چرا کاری مرتبط با شغل قبلیت پیدا نمیکنی؟؟

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

عزیزم برات فرقی نمی کنه باز تنهایی.  مگه آدم چقدر میره خونه خواهر.  کرج و تهران افسرده میشی.  الان فقط تنهایی. یه شغلی برایخودت دست وپا کن.  برومراکز بهزیستی و شیرخوارگاهها کمک کن.  برو بسیج و مساجد تو کارهای فرهنگی کمککن.  

شیراز که پر از بازاره.  هنر دستی یاد بگیر و بفروش....  

وقت کم هم میآری.  

من تو کرجم،اینجا هم سرسبزه،خوش ابو هواست،باغ های خوبی داره،در ضمن استخر اینجا زیر ۷۰،۸۰ نیس🤣 اما ش ...

دبیر بودم حوصله تدریس خصوصی ندارم 1.5 ساعت فک بزنم خرد و خاکشیر بشم ، که جمع بشه بعد پسرم ازم بگیره دوتا کفش و لباس اضافه ازم بخاد 

اره شیراز خیلی خوشگل تره من حتی عاشق درختای نارنج و پرتقال حیاطمم اما تنهای تنهای تنهام

چرا با کسی دوست نمیشی:) ی گروه خانومانه شیرازی پیدا کن خو

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
عزیزم برات فرقی نمی کنه باز تنهایی.  مگه آدم چقدر میره خونه خواهر.  کرج و تهران افسرده میش ...

خواهرام گاهی با فامیل میرن برغون

گاهی خونه داییام و عموم تهران 

گاهی شمال . گاهی کاشان

ما دیروز دو نفری رفتیم غوره دان . تنهایی خسته شدیم برگشتیم ساعت یک

پسرمم نیومد 

دبیر بودم حوصله تدریس خصوصی ندارم 1.5 ساعت فک بزنم خرد و خاکشیر بشم ، که جمع بشه بعد پسرم ازم بگیره ...

خوب پس کار دیگه

مهدکودک بزن خیلی شیرینه😍کار هنری یاد بگیر مثلا خیاطی،کیک پزی،بافتنی و...

تو خونه خودتو سرگرم کن معاشرتت رو بالا ببر با درو همسایه دوتا دوست واسه خودت دستو پا کن

ببین همسرت تو شیراز جا افتاده کرج اینقدر همه واسه کار اومدن عمرا اون مزایا رو تو کرج پیدا نمیکنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
خوب پس کار دیگه مهدکودک بزن خیلی شیرینه😍کار هنری یاد بگیر مثلا خیاطی،کیک پزی،بافتنی و... تو خونه ...

اره من تو لاک خودمم 

هیچ دوست صمیمی ندارم .بجز فامیل با هیشکی نمی جوشم

خواهرام گاهی با فامیل میرن برغون گاهی خونه داییام و عموم تهران  گاهی شمال . گاهی کاشان ما دی ...

اهل سفر هستند.  شما هم همینقدر اهل سفری؟  

نه چرا بدی پسر بده تفریح خودت با تورها برو اینور اونور 

من با شوهرتون موافقم 

منم تو شهر غریبم واز تمام فامیل دورم ولی اسایش دارم 

خونه فامیل که هرروز نمیشه رفت اخرش بازم تنها میشی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔