mahlinnn1381 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 294 عنوان قرص اورژانسی 194 بازدید | 17 پست سلام دوستان وقتتون بخیرمن ۱۰ روز پیش دو تا قرص اورژانسی خوردم ولی هنوز پریود نشدم دو بار هم بی بی چک گذاشتم و منفی بودهطبیعیه؟ممکنه هورمون هام بهم ریخته باشه و دیر بشم و یا کلا این ماه نشم؟خیلی استرس دارم اگه میشه کمکم کنید 1402/04/16 | 04:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 از دست شماها دوباره شب جمعه شدا این پونصدمین تاپیک درباره قرص اورژانیسه تو امروز 🤦♀️😖 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
mahlinnn1381 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 294 از دست شماها دوباره شب جمعه شدا این پونصدمین تاپیک درباره قرص اورژانیسه تو امروز 🤦♀️😖 بخدا مال ۱۰ روز پیش بوده قضیه من😅❤️
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 بخدا مال ۱۰ روز پیش بوده قضیه من😅❤️ والا امروز ملت دیوونه شدن بالای ۱۰ بار با این عنوان تاپیک زدن 😂😂 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
فندووووووووق عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 230 از دست شماها دوباره شب جمعه شدا این پونصدمین تاپیک درباره قرص اورژانیسه تو امروز 🤦♀️😖 خواستم لایک کنم امضاتونو دیدم پشیمون شدم😃😃😃😃
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 خواستم لایک کنم امضاتونو دیدم پشیمون شدم😃😃😃😃 خوب شد به نفع خودته🤠 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
mahlinnn1381 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 294 والا امروز ملت دیوونه شدن بالای ۱۰ بار با این عنوان تاپیک زدن 😂😂 😂😂😂 نیاز به کمک دارن دیگه باید درکشون کرد😅😅
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 😂😂😂 نیاز به کمک دارن دیگه باید درکشون کرد😅😅 😂😂 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
mahlinnn1381 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 294 نگران پری نباش یکم دیر میشی خیلی ممنون عزیزم
خورزوخانم عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 4141 از دست شماها دوباره شب جمعه شدا این پونصدمین تاپیک درباره قرص اورژانیسه تو امروز 🤦♀️😖 فک میکنم شکلاته فقط اورژانسی مصرف میکنن
هلوی_عصبانی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 688 فک میکنم شکلاته فقط اورژانسی مصرف میکنن نصف شبی یا تو یه چیزی میگی من نمیتونم بفهمم یا من میفهمم تو نمیفهمی 😖 ꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁ .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎ تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
mahlinnn1381 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 294 خب از همسرتون بپرسید نمیپرسم چون همسرم بچه دوست داره و میگه نه بابا قرص نخور یا الکی میگه مشکلی نیست که من خیالم راحت بشه و دیگه پیگیر نشم و به خودم بیام ببینم باردارم
چایسازبرقی عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 2158 نمیپرسم چون همسرم بچه دوست داره و میگه نه بابا قرص نخور یا الکی میگه مشکلی نیست که من خیالم راحت بشه ... 😁😁😁