2777
2789
عنوان

اون دنیا

297 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها ی سوال خیلی ذهنمو درگیر کردع اینکه مگه خدا نمیگه اون دنیا ابدیه و شما تا ابد توی اون دنیای بعد از مرگ هستید حالا بهشت یا هرچی ولی خب مثلا حتی اونایی ک میرن بهشت تا کی میخوان زندگی کنن کی میخواد تموم شع آیا خسته نمیشن تکراری نمیشع و اینا 

منم همبستگی همین برام سواله 

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه جا دیده بودم خدا جنا رو همشون و کشت بعد ما آدمارو خلق کرد شاید مارم بکشه

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
ولی الانم میگن جنا وجود دارن

نمد ولی حتما یه بلایی سرمون میاره

یه جا دیده بودم خدا جنا رو همشون و کشت بعد ما آدمارو خلق کرد شاید مارم بکشه

اونا نسناس بودن قبل از جنیان 

یکی می‌گفت اگه کسی به راز چگونگی خدا پی ببره کل جهان نابود میشه چ عجیب

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤