2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی از داداشم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 47 پست
چرا حس کردم اینو زن داداشت رو زبونش گذاشته  ك شما چشم ندارید ببینید برا زنم خرج میکنم 😬😬

من شش سال ازش بزرگترم برگشتم گفتم ان شاالله خوشبخت باشین برگشت جلو همسرم گفت طلاق شماروهم میبینیم چه طور دلش اومد براخواهرش بادوتا بچه همچین ارزویی بکنه

عزیزم شما و مادرت هر کاری هم کنید خواهرشوهر و مادرشوهرید  و مطمئنا عروس شما رو به همون چشم‌میبینه و هر چیزی برادرتون حتی خودش از زبون خودش هم بگه زنش فکر میکنه شما یادش دادید دقیقا مثل همین جا که تا تقی به توقی میخوره میگه شوهرم فلان کارو کرد میگن مادر خواهرش پرش کردند 😑😑😑 بعد هم واقعا عروس اونقدر ارزش نداره که شما براش طلا بفروشید محبت خوبه ولی نه به اندازه ای که طرف فکر کنه کیه.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شش سال ازش بزرگترم برگشتم گفتم ان شاالله خوشبخت باشین برگشت جلو همسرم گفت طلاق شماروهم میبینیم چه ...

زیاد اهمیت نده و صمیمی نشو 

ک فکر نکنن کل زندگیت بند هموناست‌ 

قبلا هم از این حرفا میزد؟

خیلی ناراحت شدم 😔😔😔 داداشت تحت تاثیر زنش شده . ولی شما درک کنید تازه ازدواج کردن . هیچی بهش نگید ...

سه بار برگشت جلوی همسرم گفت تو خری گفتم من ازت بزرگترم این چه طرز حرف زدنه اخه من نه بی احترامی به خانمت کردم نه چیزی میگه شماحق ندارین دخالت کنین 😐

من شش سال ازش بزرگترم برگشتم گفتم ان شاالله خوشبخت باشین برگشت جلو همسرم گفت طلاق شماروهم میبینیم چه ...

ول کن عزیزم اول ازدواج پر تنشه شما سعی کن هیزم به آتیش نریزی خودتو بکش کنار بعد یه مدت اوکی میشه همه چیز

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
سه بار برگشت جلوی همسرم گفت تو خری گفتم من ازت بزرگترم این چه طرز حرف زدنه اخه من نه بی احترامی به خ ...

ببوسش بزارش کنار

محبت حالیش نمیشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اسی خب هی سوال پرسش نکن چیگار  داری که چرا زنش ناراحته یا چرا داداشت ناراحته ولشون کن اگ لازم بدونن خودشون میگن مگرنه با سوال پرسشات فقط فیتیله دعوارو میکشی و مثل الان دلخوری پیش میاد 

مامانم مثل شماست از سر محبت هی چرا اینجوری ای چرا اونجوری ای انقدر هی میپرسه که تهش من اعصابم خورد میشه یه چیز بی ربط جواب میدم ولخوری پیش میاد

خب وقتی خود ادم چیزی نمیگه شماها چکار دارین هی دخالت میکنین میپرسین

عزیزم شما و مادرت هر کاری هم کنید خواهرشوهر و مادرشوهرید  و مطمئنا عروس شما رو به همون چشم‌میبی ...

وتقعا نمیخواستم مساله فروختن طلا مشخص بشه میگفتم یواشکی میدم بابام برن حلقش رو بگیرن بابام براازدواجشون کلی پس اندازکرده بود داده بود یه نفر باهاش کار کنه اون طرفم کلش رو برداشت رفت من دیدم دستشون تنگه یه بیست میلیون در حد توانم قرض دادم توخریدا بعدا هم دیدم کم اومد میخواستم بی سر وصدا انگشتر رو بفروشم بدم

سه بار برگشت جلوی همسرم گفت تو خری گفتم من ازت بزرگترم این چه طرز حرف زدنه اخه من نه بی احترامی به خ ...

من فکر میکردم همیشه عروسا براشون حرف درمیاد حالا میبینم برعکسم هست

ول کن عزیزم اول ازدواج پر تنشه شما سعی کن هیزم به آتیش نریزی خودتو بکش کنار بعد یه مدت اوکی میشه همه ...

اخه واقعا کاری نداشتم اون روز خودم امتحان ترمم بود زنداداشم گفت میای بریم بازار گفتم امتحان دارم دیدم ناراحت میشه گفتم اشکال نداره بزار برم فوقش شبو بیدار میمونم میخونم رفتم باهاش یه عالمه گشتم تا هرچی میخواد بگیره

اخه واقعا کاری نداشتم اون روز خودم امتحان ترمم بود زنداداشم گفت میای بریم بازار گفتم امتحان دارم دید ...

اینقدر به ناراحتیشون اهمیت نده ....به فکر رضایت اونها نباش

اسی خب هی سوال پرسش نکن چیگار  داری که چرا زنش ناراحته یا چرا داداشت ناراحته ولشون کن اگ لازم ب ...

اخه زنداداشم تو اتاق بامن بود خیلی بروز داد ناراحتیشو واقعا داشتم هی حرفای خودمو بررسی میکردم که من چیزی گفتم؟