2777
2789
عنوان

دخترم تب شدید داره توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 91 پست
دکلوفناک خطرناکه گلم. 

خطرش از تب ک بیشتر نیس ک.اینو دکتر بهم گف.تب خیلی خطرناکه اگ با استا و ...کنترل نشه دیکلو خیلی خوبه.جلوی خطر تب و میگیره

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه چون تاثیر شربت با شیاف یکیه دکتر به من گفت با هر کدوم راحتی اونو بده ولی باهم نده هم شربت هم شیاف ...

ممنونم عزیزدلم پس فعلا پاشویش میکنم تا نچبت بعدی داروش پروفن میدم بهش

نه چون تاثیر شربت با شیاف یکیه دکتر به من گفت با هر کدوم راحتی اونو بده ولی باهم نده هم شربت هم شیاف ...

باز دکتر بمن گف وقتی تب نمیاد پایین شیاف استا و شربت پروفن و باهم استفاده کن ک تاثیر بزاره.و واقعا هم من امتحان کردم همیشه تاثیرداره

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
شربت استا نداره فقط پروفن داره شیاف استا داره

خب پس شیاف هر۴ ساعت بذار  و ایبوپروفن بده  اگه اسهال شد شیاف قطع کن فردا شربت بخر بده چون شیاف اسهال میاره

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
باز دکتر بمن گف وقتی تب نمیاد پایین شیاف استا و شربت پروفن و باهم استفاده کن ک تاثیر بزاره.و واقعا ه ...

من همینو گفتم. منظورم هم شربت هم شیاف استانمینوفن باهم نباشه یکیش کافیه

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

بلندش برق و روشن کن یه پلاستیک بنداز با یه تشت اب اب بازی کنه

یه دکتری هم بود میگفت اگه پاشویه درست انجام بشه بعد نیم ساعت که پاشویه کردی تب قطع میشه فقط باید حتما این نیم ساعت بگذره

متاسفانه دختر منم هر وقت تب میکنه تبش مقاومه 

من گاهی مجبور میشم بچه رو لخت کنم ساعت دو سه شب ببرم با اب ولرم حموم کنم که این به شما پیشنهاد نمیکنم ولی اب بازی دستش بزنه به اب خیلیدخوبه

خدا شفا بده انشاالله

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖