2777
2789

میخوام کمکی بهش بدم چی بگیرم ازتجربتون بگید ممنون میشم درروز چقد بدم وچندبار،نمیخوام کلا شیرخشکی بشه این مدت کلی تلاش کردم اما شیرم کمه سیرش نمیکنه گاهی خوبه اما گاهی ازبس بهش میدم وشیر ندارم سینه هام درد میکنه عذاب وجدان دارم سیرنمیشه میخوام کمکی هم بدم درکنارش، دوسه تا گفتن موندم کدومو بگیرم بهش بسازه

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید امتحان کنی .اول از نان شروع کن چون معمولا به بیشتر بچه ها میفته. من بچه هام شیرخشک بودن دخترم از اول تا آخر نان بهش افتاد،  پسرم ببلاک و سیمیلاک و همه چی امتحان کردیم آخرش اپتامیل پپتی بهش دادم تا دو سال ، به پروتئین گاوی حساسیت داشت

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
باید امتحان کنی .اول از نان شروع کن چون معمولا به بیشتر بچه ها میفته. من بچه هام شیرخشک بودن دخترم ا ...

اپتامیل چی ؟میخوام طعمش خوب باشه که بخوره

شیرخودتم درکنارش میدی؟

تا دو هفته پیش می دادم اما به خاطر سنگ کلیه ام قطره سنگ کل میخورم فکر کنم روی شیرم تاثیر گذاشت و دیگه نخورد

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
تا دو هفته پیش می دادم اما به خاطر سنگ کلیه ام قطره سنگ کل میخورم فکر کنم روی شیرم تاثیر گذاشت و دیگ ...

چندماهشه؟ ببخشید زیاد میپرسم منم شرایط شمارو دارم،پس فعلا برا کلیه م چیزی مصرف نکنم؟

چندماهشه؟ ببخشید زیاد میپرسم منم شرایط شمارو دارم،پس فعلا برا کلیه م چیزی مصرف نکنم؟

۵ ماهه 

والا برای من دکترم گفت حتما با پزشک مشورت کن

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
۵ ماهه  والا برای من دکترم گفت حتما با پزشک مشورت کن

مرسی عزیزم خدابچتونو حفظ کنه براتون