2777
2789
عنوان

کم خونیبب

43 بازدید | 5 پست

وای امروز پریود شدم خیلی خ ن میاد کم خونیم خیلی شدیده ب حدی ک فق دراز کشیدم و پاهامو بالا گرفتم ی لحظه نشستم خونه داشت دور سرم میچرخیددد

وای امروز ی قرص آهن خوردگ الانم برم یدونه بخ. ریم احساس میکنم خون ب مغزم نمیرسهههه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

قرص اهن چی میخوری؟؟؟ آیرون پلاس بگیر حتما بخور  کم خونیت رو درمان کن حتما عزیزم خونریزیتم شدی ...

میگم ی یسوال 15 سالمه بعد امروز ی قرص آهن فولیک اسید خوردم الانم یدونه خوردم خطر ک نداره دوتا خوردم؟ 

میگم ی یسوال 15 سالمه بعد امروز ی قرص آهن فولیک اسید خوردم الانم یدونه خوردم خطر ک نداره دوتا خوردم؟ ...

با فاصله چند ساعتی خوردیشون؟؟؟. ن اشکال نداره

اگ کم خونی داره آیرون پلاس بگیزی ها......فولیک اسید واسه کسی ک کم خونی داره تاثیری نداره ک ،خونریزی و ذردتو کمتر میکنه 

ی قرص اهن خوب مثل ایرون پلاس یا ایزن پلاس بگیز بخور 

با فاصله چند ساعتی خوردیشون؟؟؟. ن اشکال نداره اگ کم خونی داره آیرون پلاس بگیزی ها......فولیک اسید و ...

یدونه امروز یدونه هم الان. 

ینی الان من این قرصو خوردم تاثیری نداره؟