زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 عنوان بیاید براتون ناد علی بخونم 124 بازدید | 6 پست ۴۰ نفر لایک کنید برا تک تکتون ناد علی بخونم ......دعا کنید مشکلم حل بشه من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا 1402/04/15 | 23:57 30 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 لایک کنید براتون بخونم من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
ebooo عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 4455 اسمم هانیه توروخدا بخون برا منمبخون ک یا از شر عشق ی طرفه ب همکلاسیم خلاص شم یا اونم منو دوس داشته باشه...(کس دیگ دوس داره) برا همین دوس دارم از عشق ی طرفه خلاص شم بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم
nila92 عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1420 الهی که به حق این شب عزیز حاجتت برآورده بشه❤ عزیزم تو هم برا سلامتی تو دلیم دعا کن ممنون😍
دریایییییی۵۴۱۳ عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 2502 میشه لطفا برای ازدواج من وبارداری خواهرم بخونی ممنون میشم
mvyasi00 عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 279 خانومی مبینا هستم از خدا دو تا درخواست دارم میخوام که یکی رو بهم بده ولی دیگه دلم شکسته خسته ام ترخدا برام بخون اسمم بیار مشکلم حل شه حاجتم بگیرم اجرت با امام علی
زبیده_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5338 ۶ نفر دیگه لیستم نذر کامل میشه لایک یا کامنت بزارید لطفا من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا