2777
2789
عنوان

شب عیده

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
خدا منو ببخشهلی این دو اسم رو ت  فامیل نزدیک خیلی دارم دلی بیمه حضرت علی و حضرت محمد میکنمش

انشاالله عزیزدلم💚 

راستش وقتی داشتم مینوشتم توی دلم  کاش اسم یه شهید رو انتخاب کنید و متوسل بشید به یه شهید انشاالله وقتی حاجت روا شدید اسم شهید رو برای بچتون انتخاب کنید.  اگر دوست داری شهید ارشام سرایداران شهید حادثه تروریستی شاهچراغ هستن به ایشون متوسل بشید قطعا حاجت روا میشد جانا:)❤

ای انکه دوست دارمت، اما ندارمت جایت همیشه در قلبم درد میکند...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اومدم یچیزی بگم امیدوارم که ناراحت نشی و امشب که فردا تولد امام موسی کاظم هست عیدیت بگیری

ببین عزیزم من میدونم که تو میدونی وقتی میخایم دعا کنیم نحوه دعا کردنمون خیلی مهمه برا حاجت گرفتنمون 

متوسل شو به رسول الله (ص) و توکل کن به خدا 

موقع دعا کردن بگو خدایا متوسل شدم به رسول الله و با توکل به شما خدایا منو مورد رحمت خودتون قرار بدین و به من و همسرم بچه ای سالم عطا کنید

و وقتی میخای به امام رضا متوسل بشی

بگو امام رضا شفاعت منو پیش خدا بکن تا بهم بچه سالم بده

بگو خدایا امام رضا رو شفیع اوردم در برابرت تا بهم رحم کنی

یا بگو امام رضا (ع) برا اینکه خدا حاجتم بده دعا کن

عزیزم امیدوارم بیای خبرای خوش بهم بدی بیای بگی دارم مادر میشم یا فاطمه زهرا شما مهربونی صدای مارو بشنو از خدای بزرگ رحمان بخواین این خانم هرچندتا بچه میخاد سالمشو بهش بده 

امیدوارم مورد رحمت خدا قرار بگیری قطعا لطف و رحمت خدا شامل حالت میشه عزیزم و میای بهم خبر مادر شدنت میدی

امیدوارم سالم و صالحش رو نصیبت کنه

ببخش ببخش خیلی حرف زدم اما دلم میخاست اینارو بگم

و از صمیم قلب بخا حفظی تلفظ نکن

چله سوره محمد بردار و بگو اگه بچه ام پسر شد اسمش رو محمد میزارم

💚💚💚شبت اروم بازم ببخشید

امیدوارم به حق علی اصغر امام حسین (ع )این ماه حامله بشی ماه محرم با بچه تو شکمت بری شیرخوارگاه عزیزدلم

یا الله💚

یا صاحب زمان ادرکنی💚

اومدم یچیزی بگم امیدوارم که ناراحت نشی و امشب که فردا تولد امام موسی کاظم هست عیدیت بگیری ببین عزیز ...

سلام مهربونم مرسی از دعاهای قشنگت.انشالله هر چی خدا برام رقم میزنه همون بشه

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق