laliiiiii مدیر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 عنوان رفلاکس | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست بچها رفلاکس پنهان دارم.خلط تو گلو دارم قورتش میدم معدم میترکه از درد.اب دهنم زیاد شده و قفسه سینم میسوزه و ته حلقم ترش و تلخه.چکار کنم خوب شهالبته بگم پنیکم دارم 1402/04/15 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 آره شوهرمنم یک ساله داره ، متخصص ریه دارو نوشت جواب نداد ، متخصص گوارش دارو نوشت جواب نداد ، گوش و ح ... من نمیدونم چرا نمیتونم عطسه کنمحس میکنم قلبم میره
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 آره بینیت هم یکیش یا دوتا سوراخش یه جور انگار پره؟ بعضی اوقات آره، ببخشید فین ک میکنم مخلط خلطی میاد
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8733 هر دقیقه ن.اره اب دهنم بزور قورت میدم و خلطمم خیلی کمممممم میاد بیرون احساس میکنم گلوم باد کرده دقیقا ، عزیزم برو گوش حلق بینی ، حتما داروهاتم ببر باخودت بزار همونارو ننویسه ....من شوهرم رفت گوش حلق بینی دکتره همون داروهای قبلی رو داد گفت ۲۰ روز بخور اثر نکرد برو سیتی ....اومدیم خونه دیدیم همون قدیمی هاست قرصا و رفتیم سیتی ، قشنگ تو سیتی مشخصه سپتوم بینی انحراف داره و زده سینوس رو مسدود کرده ، تو چند وقته این مشکلو داری؟ شوهرمن یک ساله
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8733 من نمیدونم چرا نمیتونم عطسه کنم حس میکنم قلبم میره اونو نمیدونم شوهرمن عطسه نداره طفلی ...
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8733 من نمیدونم چرا نمیتونم عطسه کنم حس میکنم قلبم میره البته اینم بگم علامت انسداد سینوس سرفه+ عطسه هستا
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8733 بعضی اوقات آره، ببخشید فین ک میکنم مخلط خلطی میاد آفرین دقیقا ، شوهر منم اصلا دماغو نبود🤣ولی گه گداری خیییییلی کم ها فین میکنه چون بینیش میگیره
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8733 بعضی اوقات آره، ببخشید فین ک میکنم مخلط خلطی میاد فقط دقت کن رفتی دکتر و از سینوست بود و عمل لازم شدی دکتر خوب برو منم الان دنبال دکتر خوبم برای عمل سینوس
laliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 1976 دقیقا ، عزیزم برو گوش حلق بینی ، حتما داروهاتم ببر باخودت بزار همونارو ننویسه ....من شوهرم رفت گوش ح ... من یکی دو هفتهولی سپتو و انحراف ندارم.فک کنم اخلاط بدنم زده بالا مث بلغم و سودا.رو معدم خیلی میسوزه
ssahhar عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 8733 من یکی دو هفته ولی سپتو و انحراف ندارم.فک کنم اخلاط بدنم زده بالا مث بلغم و سودا.رو معدم خیلی میسوز ... شوهرمنم سوزش معده داره ، رفلاکس پنهان که سوزش نداره