2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا یعنی ضربانتون کم میشد

عزیزم کم میشد زیاد میشد رفتم دکتر قرص داد متازیرو سه چهارتا ازش خوردم بعد سعی کردم خودم مشغول کنم روحیم خوب کنم من بخاطر حرفای مادرشوعرم اونجوری شدم خودم زدم ب بی‌خیالی خداروشکر خوب شدم قرصم همون اول نخوردم 

بعدش چندروزه خوب شدین خداروشکر 

والا عزیزم ی هفته اینا ولی خب دکتر رفتم تست ورزش اینا دادم دکتر میگفت مشکلی نداری ...شمام سعی کن گل گاو زبان گهگاه دم کن بخور فکرت آزاد کن اهنگ بزار حالت خوب شه سعی کن اصلا ناراحت نشو قرصتم بخور بعد دیدی خوب شدی انشالا با دکتر مشورت کن دیگه نخور 

والا عزیزم ی هفته اینا ولی خب دکتر رفتم تست ورزش اینا دادم دکتر میگفت مشکلی نداری ...شمام سعی کن گل ...

بله خیلی ممنونم عزیز  ببخشید ضربان شما که پایین میومد تا چند مثلا میومد

بله خیلی ممنونم عزیز  ببخشید ضربان شما که پایین میومد تا چند مثلا میومد

من دقیق یادم نیس ولی خب یهو ضربان قلبم بالا میرفت انگار ی چیزی تو بدنم میکوبه خیلی سریع بعد پایین۸میومد بعد دکتر رفتم میگفت قلبت از ریتم طبیعی خارج شده باید با دارو کنترل شه که قرص متازیرو داد گفت بعد یماه بیا اگه لازم بود قط کنیم ولی من دیگه۸سرخود نخوردم راستش عزیزم من چند روز بعدش رفتم مشهد اونجا از امام رضا خاستم حالم خوب کنه خودمم روحیم بردم بالا همسرمم خیلی کمکم کرد و خداروشکر خوب شدم