2789
عنوان

خواستگاری

232 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر ببخشید من یه خواستگاری دارم که 2 بار همدیگر با مادرامون دیدیدم و یکبار هم با خانوادشون جهت آشنایی خانواده ها اومدن خونمون و یکبار هم من و ایشون تنهایی بیرون رفتیم و بعد اون تا 3 روز به من هیچ پیام یا تماسی نداشته و تا اینکه امروز برای عید غدیر فقط همین پیام برام فرستاده 

به نام نامیِ حیدر سُرورِ دل ازلیه
عید غدیر و امشب ذکر دلم یا علیه
عید غدیر ، عید تکمیل رسالت ، عید زیبای ولایت

عید غدیر خم مبارک

این پیام فرستادن بدون هیچ متن دیگری و احساس میکنم انگار احساسی به من زیاد ندارن و گرنه خب تو این 3 روز حتما تماس یا پیامی به من میدادن میخوام بدونم نظر شما چیه؟

معذب میشه پیام بده تو هم تبریک بگو 

احساس نداشت

تفنگ رو سرش نگرفتن که تبریک بگو 

چون رابطتتون از طریق خانواده و رسمی شکل گرفته عادیه این رفتارا

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زود عزیزم

صبور باش

خانواده پسر و خود پسر یک زمانی احتیاج دارن تحقیق و فک کنن بعد سفت و سخت پیگیر میشن اونوقت نوبت شماست ناز کنید

پسرا توو این مرحله هنوز تصمیم نهایی نگرفتن

کلی بخای نگاه کنی بی ذوقه. اما جزیی ک مانمیدونم چجوره طرف  شایدمونده شماخبری ازت شه بینم میخا ...

آخه میدونی تو این جور مسائل اونم تو جلسات اولیه که خب دوطرف خیلی پیش نرفتن معمولا پسرا باید پیام بدن تا دخترا نمیدونم والا چی بگم اما همش با خودم خب ادم تو پیام نمیدونه چی بگه میتونست بعد این 3 روز لااقل یه زنگ بزنه مثلا تبریک بگه اینجوری

آخه میدونی تو این جور مسائل اونم تو جلسات اولیه که خب دوطرف خیلی پیش نرفتن معمولا پسرا باید پیام بدن ...

حق باتوعه

اما پسراهرکدوم ی سری اخلاقیات دارن عزیزم.

نمیتونیم صددرصد قضاوت کنیم بگیم نمیخادیا میخاد یاهرچی

پسرا پر حرفه یا کم حرف

چجوریه؟

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
کلی بخای نگاه کنی بی ذوقه. اما جزیی ک مانمیدونم چجوره طرف  شایدمونده شماخبری ازت شه بینم میخا ...

آخه قبلش که پیام میداد اصلا اینجوری نبود مدل پیام دادنش حتی حالت صمیمیت داشت اما خب من چون جلسات اول بود رسمی تر باهاش صحبت میکردم اما حالا بعد 3 روز و این مدل پیام دادن برای منم عجیب بود واقعا 

آخه قبلش که پیام میداد اصلا اینجوری نبود مدل پیام دادنش حتی حالت صمیمیت داشت اما خب من چون جلسات اول ...

عه.اگ گرم بوده الان اینجوری ک بحث یچیز دیگس

اماخب میتونه برااین باشه ک شایدفک کرده تو خوشت نمیاد.  رسمی یا گفته زیاد خودمو ول نکنم وا ندم ومنم خودمو یکم بگیرم یاشاید نخاد 

هزار تا احتمال هس

امیدوارم اگر صلاحته بشه کارت

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
چقدر وقته همدیگه رو میشناسید؟ تلفنی و پیام ارتباطتون در چه حد بود؟

الان تقریبا 3 هفته ای شده و بعد اون جلسه اشنایی که اومدن خونمون و شمارمو گرفت از اون موقع که حدودا یک هفته میشه بهم پیام داد اونم فقط برای اینکه باهم بیرون بریم و اینا