2777
2789
عنوان

کاش یه دکمه پایان داشت زندگیه من....

121 بازدید | 16 پست

نمیدونم چی کار کنم واقعا....یک عمر به همه امید دادم... خودم باختم....

به پوچی رسیدم دیگه...

واقعا قلبم گرفته ...دعا کنید اگه چاره ی تموم شدن ماجرای من مرگه برسه...

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...

این حرفا چیه دیوونه

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید

منم خستم. دلم یه خواب به عمیقیِ مرگ میخواد

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش داشت دوس دارم بمیرم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
این فکر کنم بهش میگن افسردگی کنکور چیزی نیست میگذره.

کاش فقط کنکور بود...

من دانشجوام نگرانی دانشگاه رفتن ندارم

اما همش وارد مسیر اشتباه میشم...به ادمای اشتباه برمیخورم...

هدف ندارم...

من حتی از یه گیاهم کمترم...

کاش فقط کنکور بود... من دانشجوام نگرانی دانشگاه رفتن ندارم اما همش وارد مسیر اشتباه میشم...به ادما ...

عادت کن که از هیچ کس انتظاری نداشته باشی.به ادما احتیاج نداشته باش به خودت متکی باش.

عادت کن که از هیچ کس انتظاری نداشته باشی.به ادما احتیاج نداشته باش به خودت متکی باش.

دعا کن دلیلی برای زندگی و نفس کشیدن پیدا کنم...

اره خداروشکر...ولی من دارم دقشون میدم

پس خوش بختی 

منم مثل تو فکر میکردم 

تا برادرم رو از دست دادم 

بعد فهمیدم دلخوش نبودن یعنی چی

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
پس خوش بختی  منم مثل تو فکر میکردم  تا برادرم رو از دست دادم  بعد فهمیدم دلخوش نبو ...

خدا رحمتشون کنه....

از ناراحت بودن خستم.....6 ساله افسردگیم تموم نمیشه...

عزیزم روزای خوبم میرسه به خدا توکل کن دلت آروم میشه

꧂.هی میگم لایکم نکنید بیشعورا لایک نکنید دیگه خستم کردین فش گذاشتم هرکی لایکم کرد.꧁                                                                                                 ‌         .☆.درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم.☆.ꨄ︎                                                                     تاپیک دعوا دیدید تگم کنید فش گذاشتم اگر دیدید و تگم نکردید
خدا رحمتشون کنه....

ممنون 

خواهش میکنم از داشته هات لذت ببر

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
2790
2778
2791
2779
2792