سلام دوستان
من با پسری 4 ماه رل بودیم سه ماه اول رابطه خیلی عالی داشتیم
ولی بعد از سه ماه با اینکه باهم خوب بودیم ولی چندان رابطه گرمی مثل قبل نداشتیم، همش ازش میپرسیدم ک چرا مثل قبل نیستی و فلان و منم میخوام کات کنم میگفت نه تو دنبال بهونه ای، من هیچ تغییری نکردم تو همش میخوای کات کنی.
خلاصه گذشت و من یه دختری و پیدا کردم ک با رلم همدیگرو فالو کرده بودن، رلمم هرچی اون دختره عکس میزاشت لایکش میکرد،با یه پیج فیک رفتم پیوی دختره گفتم این پسره تو فالورات از آشناهاتونه؟ چون من میخوام باهاش رل بزنم میخوام بدونم چطور آدمیه. گفت نه نمیشناسمش فقط هفته پیش باهم چت کردیم، من استوری گذاشتم اونم ریپلای زد و بخاطر یه مشکلی راهنماییم کرد و بهم مشاوره داد (درحالیکه خودش همیشه میگفت یه پسر هیچوقت باهات معمولی حرف نمیزنه همیشه یه قصدی داره)
منم رفتم ب رلم گفتم، گفت بخدا تو جمع رفیقا برا خنده اینکارو کردیم ب دختره پیام دادیم میخندیدیم ☹️ولی بعدش ک از جمعشون اومدم بیرون دیگه بهش پیام ندادم
بعد برگشت گفت اینا ب کنار ولی تو همش میخواستی کات کنی بوی کات میومد، ی جورایی انداخت گردن خودم
منم زدم از همه جا بلاکش کردم
دوباره یه جای دیگ پیام داد ک اگه خیانت کرده بودم اینهمه برات توضیح نمیدادم، اون رفیقمم ک باعث شد بهش پیام بدم باهاش قطع رابطه کردم
ولی از همونجام بلاک کردم
نظرتون چیه ؟ کار درستی کردم یا نه؟ خیلی حالم بده 🤦♀️