2821
2789
عنوان

طلسم قفل

4629 بازدید | 11 پست

میخام طلسم قفل انجام بدم بعد خانمه گف باید با پارچه سیاه بدوزیش و بندازیش تو چاه بنظرتون انجام بدم آخه زندگیم سه ساله ک نکبت گرفتتش هزارتا دعا هم تاحالا تو خونه پیدا کردم مادرشوهرمم خیلی اینکارش چیکار کنم؟

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
الان میان قورتت میدن عزیزان روشنفکر! 

میدونم ولی هیشکی جای من نیس من یهوزندگیم نکبت شد

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفت حصار گرفتم رو ققل نبود  اینی که میگه قفل من برای شهوت بند زده بودن واسه همسرم که میشه ب ...

برا من شهوت بند و زبون بنده بنظرت جواب میده یا نه؟

میدونم ولی هیشکی جای من نیس من یهوزندگیم نکبت شد

خب عزیزم یه دعا نویس امتحان شده و درست حسابی پیدا کن و بذار باطل کنه... به حرف هر کسی اعتماد نکن... اگه این دعا نویسه واقعا مطمئن هست انجام بده 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خب عزیزم یه دعا نویس امتحان شده و درست حسابی پیدا کن و بذار باطل کنه... به حرف هر کسی اعتماد نکن... ...

ی بار برام انجام داد ک شوهرم یکم بهتر شد ولی بازم برگشت ب حالت قبل من دعاهای مامانشو نشونش میدم باور نمیکنه .چن سال اول از دواجمون عالی بود یهو انگار شد یکی دیگه

چی بگم من که نمیدونم دعایی که میزنه شبیه مال من هست بگم نتیجه میگیری یا نه مال من ۷ تا بود 

باز نمیشه .شما چقد پول دادی؟

ی بار برام انجام داد ک شوهرم یکم بهتر شد ولی بازم برگشت ب حالت قبل من دعاهای مامانشو نشونش میدم باور ...

دیگه بهش نگو مامانت نوشته که نره بگه دوباره بنویسن... سرکتابی که برات گرفت تا چه حد درست بود ؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
دیگه بهش نگو مامانت نوشته که نره بگه دوباره بنویسن... سرکتابی که برات گرفت تا چه حد درست بود ؟ 

خیلی درست بود حتی گف ی دختری اومد تو زندگیت ک دعا گرفته ک نیاد پیشت شب ی چیزی سوزوندم ی ساعت بعد اومد خونه