2777
2789
عنوان

گفت خودمم دوست داشتم بمونم ولی ...

628 بازدید | 61 پست

پیشاپیش ازتون می‌خوام بهم کنایه نزدید ، تو کامنت ها خشن حرف نزنید و همگی احترام هم دیگه رو نگه دارید و فقط خواهرانه راهنماییم کنید 

حتی اگه حرفتون حقیقت تلخ داشت بهم بگید 

فقط بگید چون به قدری ناراحتم نمی‌دونم واکنش درست چیه

اسم من شیماست ۱۹ سالمه و نامزد دارم 

امروز توی یک شرایط فوق العاده بد بودم یک دعوای فوق العاده بد داشتم توی خونه و خودمم پریود بودم همه چی خیلی در هم بر هم بود در حدی بودم که فکر میکردم دارم روانی میشم 

رفتم برا نامزدم تعریف کنم درد و دل کنم باهاش بهترم کنه

که نامزدم وقتی وویس میدادم دیر به دیر جواب میداد ، در حد مثلا نیم دقیقه و همش هم جواب کوتاه میداد 

متوجه شدم که داره حاضر میشه با دوستش بره بیرون 

و برگشت به من گفت« ببخشید که انقد بد وقتی دارم میرم بیرون خودم دوست داشتم بمونم اما خیلی دیر کردم باید ۱۵ دقیقه دیگه پیش دوستم باشم » و من داشتم گریه میکردم دیوانه وار و هی بهش گفتم ببخشید و ببخشید انقد حالم بد بود نمی‌دونستم چی تایپ میکنم و ایشون نوشت میبینمت و رفت که به فرارش برسه 

خیلی حس بدی گرفتم من اگه جاش میبودم شده یکی دو دقیقه دیر میرفتم حداقل یه چیزی میگفتم که آروم بشه طرفم بعد میرفتم 

ولی ایشون نه سریعا رفت 

حالا نمی‌دونم یکم بعد بهم پیام بده حالمو بپرسه یا نه 

هر چیزی اما این کار خیلی بهم برخورد 

شما بودید ناراحت میشدید ؟؟ چه حسی میگرفتید 

لطفاً راهنماییم کنید چه واکنشی نشون بدم به این موقعیت .

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

۱ توی تایپ به اشتباه قرار رو نوشتم قرار. 

۲ اینکه این رو نگفتم که دلداری میداد اما خیلی خیلی کم و جزیی انگار حواسش بهم نبود 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات😑

سلام

خاستگارم داری؟😁

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

هیچوقت از مشکلات تو خونتون، دعواها برای نامزدت تعریف نکن و اینکه جلوش گریه نکن، خیلی دردات رو سرش رو باز نکن.... چون برای طرف عادی میشه و یه جورایی حس منفی میدی و .... خیلی چیزا. 

کلا باید خویشتن داری رو سر لوحه زندگیت قرار بدی. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

یا خدا فکر کردم چی شده!!!

پریودی پاشو یه چایی نبات بخور.

یه فیلم شاد نگاه کن.

یه آهنگ شاد بذار.

از هیچی یه کوه غم درست نکن واسه خودت. هیچی ارزششو نداره. شاید بدبخت کار واجبی داشته.

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد

من فقط ی چیز میگم میرم توخونه اگر  پدرومادرت  کشتن همدیگرو اگر دعوا وقتل خونریزی بود ب نامزد یا شوهرتون تعریف نکنید بعدن چوبشو میخورید

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

مردا همینن عزیزم چ میدونن تو دل ما چی میگذره

فقط درصد کمی از مردا احساسات دارن 

من بیس خط پیام بنویسم شوهرم نیم خط پیام میده

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

صد در صد بهم برمیخورد انتظار داشتم تو حال بدم کنارم باشه

پس پارتنر ادم برا چی میخواد 

ک فقط تو خوشی کنار ادم باشه؟ تو خوشی ک همه هستن

مهم حال بده باید اولویتش میبودی و میموند حالتو خوب کنه میتونست بعدا هم با دوستش بره بیرون

در اخر بهتون پیشنهاد میکنم مشکلات خونتونو ب پارتنرتون تا جایی ک ممکنه اصلا نگید ب هیچکس نگید اصلا ممکنه بعدا همونو بزنه تو سرتون و چیزای دیگ..