2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید صاحبخونه بشیییم🤲🏡

103 بازدید | 14 پست

فردا اثاث کشی داریم . این یکماه بدترین روزای عمرم رو تجربه کردم .اینسری خیییلی سخت گذشت . دیگه نای جمع کردن نداشتم . از طرفی اجاره ها وحشتناک بالاست . میشه دعا کنید اول همهه مستاجرها خونه بخرن و بعد برای ما هم دعا کنید خونه بخریم و این سری آخرین مستاجریمون باشه .سری بعد بریم خونه خودمون 🍀

ممنونم🙏🙂

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن شا الله که صاحب خونه ای بشید که صدای خنده توش بپیچه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ان شالله عزیزم   

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
میگن روضه حضرت مسلم برای خونه دارشدن عالیه بزن گوگل گفته چجوریه الهی که همه بی خونه ها خونه داربشن&n ...

حتما عزیزم مرسی.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
حتما عزیزم مرسی.

من تاحالا طبقه بالای پدرشوهر بودم بعد ۱۳سال به زودی می‌خوام  برم یه شهر دیگه مستأجری خیلی حس بدی دارم اسباب کشی واینا واقعا بده.از طرفی هم مجبورم برم دیگه نمیتونم اینجا خونمو کردن تو شیشه