2777
2789
عنوان

به مامانم بگم؟

125 بازدید | 6 پست

بابام چند تیکه زمین داشت تقسیم کرد بین بچه ها به عنوان کمک خرج ازدواج یعنی هر کدوم می‌خواستیم عروسی کنیم اون زمین و میداد که بفروشیم جهاز بگیریم یا خرج عروسی رو بدیم من که ازدواج کردم چون حقوق داشتم وام هم گرفتم واسه جهازم خودم پولش رو دادم زمین رو هم با کمک همسرم کردیم مغازه دادیمش اجاره برادرم هم خداروشکر وضعش خوب بود بعدشم اصلا با خانمش عروسی آنچنانی نگرفتن یه جشن خانوادگی گرفتن جهازم با کمک همدیگه گرفتن رفتن سر زندگی حالا اون‌یکی داداشم خدایی از همه ما وضعش بهتره اما همه چیز رو خیلی سنگین گرفتن خواست زمین رو بفروشه خود بابام ازش خرید ادامش پست بعد

خب تا اینجا هرکی حق خودشو گرفته.حالا اصلا وضع برادرت بهتر هم باشه.خب ک چی.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خلاصه اونا هم عروسی گرفتن ما که زمینارو کردیم مغازه الان خداروشکر بازار اصلی کشیده شده تا اونجا ارزششون رفته بالا خیلی قیمت برداشتن حالا هفته پیش داداشم دوباره اومده بود که شما سر من رو کلاه گذاشتید من زمینم رو میخوام همون قیمتی که به من دادین رو میدم بهتون بهم پسش بدید فکر کنید قیمت ده سال پیش الان میخواد اون مغازه رو برداره من ناراضیم چون وضعش واقعا خوبه من یا اون یکی داداشم اندازه اون تو عروسی خرج نکردیم خودمون از جیبمون دادیم حالا اون هم عروسی گرفته هم مغازه رو میخواد بنظرتون به مامانم بگم راضی نیستم؟