2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی شما پیش دکتر ثمینی جراح شدین الان وضعیتتون چطوره مثل سابق شدین  چقد استراحت ک ...

سلام‌ببینید عمل هر کسی با اون یکی فرق داره  من ۸ ماهه اما پام هنوز از مچ ب پایین ضعیف و اختلال در راه رفتن دارم‌     و بی حسی داره 

سلام‌ببینید عمل هر کسی با اون یکی فرق داره  من ۸ ماهه اما پام هنوز از مچ ب پایین ضعیف و اختلال ...

سلام گلم

من ۷ ماهه جراحی سرخوردگی مهره کمر انجام دادم ۴ تا پلاتین تو کمرم دارم 

کمرم درد میکنه، ،

انگار بهم منگنه شده کمرم 

بی اندازه خشکه و سفته کمرم

شما الان بهتر شدید؟

سلام گلم من ۷ ماهه جراحی سرخوردگی مهره کمر انجام دادم ۴ تا پلاتین تو کمرم دارم  کمرم درد میکن ...

سلام عزیزم منم تازه عمل کردم ی ۱۰ روزی میشه ۶تا پلاتین گذاشتم و ی پروتز 

مادر دوستم عمل کرده براش فیزیوتراپی نوشته میره خیلی راضی خداروشکر 

فیزیوتراپی نرفتید؟

سلام عزیزم منم تازه عمل کردم ی ۱۰ روزی میشه ۶تا پلاتین گذاشتم و ی پروتز  مادر دوستم عمل کرده ب ...

سلام گلم 

نه هنوز ده روز دیگه قراره برم،،دکترم گفت برای اون قسمت از کمر که پلاتین گذاشتم فیزیوتراپی ضرر داره 

فقط برای گردن و دستام نوشته فیزیوتراپی 

الان حالتون چطوره  من که خیلی اذیت شدم مشکلتون چی بود جراحی کردید؟

امروز ۱۷ روز میشه که عمل کردم سرخوردگی مهره و دیسک کمر داشتم دیسک شدید نبود ولی سرخوردگی مهره شدید بود باید حتما عمل میکردم الان بهترم ولی هم پا درد دارم هم قسمتایی از کمرم درد میکنه دکتر میگه طبیعیه بافت های آسیب دیده داره ترمیم میشه ولی استراحت مطلقم تقریبا 

شما کمربندتون مدل،،۴ فنراست؟ سرخوردگی مهرتون درجه چند بود؟

نه از این مدل سفت هاس که پلاستیک فشرده تا ۳ماه باید ببندم شاید بعدش از این فنر دار ها بهم بده

درجه ۲ بود پاهام هم داشت درگیر می‌کرد ولی خیلی کمر درد داشتم از کار و زندگی انداخته بودم