2777
2789
عنوان

بچم همه چیو دید....‌

7350 بازدید | 34 پست

نزدیک پریودیمه بشدت عصبی ام.از موقع ناهار همش به شوهرم‌گفتم سربه سرم نذار و‌ عصبی ام نکن غذاتو بخور خواستی برو اتاق بخاب

هی کرم‌ریخت و‌اذیت چه با دست و‌پاش چه با زبونش

نمیدونم اصلا یادم‌نیست چیشد بحث شد گفت وظیفته اشپزی کنی و‌کارکنی

منم داغ کزدم.گقتم میخای برو از هرکسی ک دوست داری بپرس

چه کار خونه داری من چه جهزیه و سیسمونی اصلاااا هیچ‌جای کتاب قران و‌دین و قانون و مذهب نیومده.اینا همش از سر محبت و لطف هستش

ولی کارکردن و خرجی و‌نفقه دادن تو وظیفته همه جا نوشته باید بدددی

هی نمیفهمید و هی کش میداد ک پس باباتم‌وظیفشه اره؟؟؟؟گفتم اره فرقی نداره

بعدم گفتم ول کن‌مگ تو انسانی ک بفهمی دارم خودتو اذیت و‌خسته میکنم رفتم اشپزخونه

بعدگفت تو حیونی

منم عصبانی شدم و برگگشتم گفتم حیون خودتی خودتی خودتی خودتی

اقاااااا یهو مثل سگ شد یه مشت به در زد و‌پاشد اومد دنبال‌من و دست پامو گرفته بود و هی هلم میداد و فشار میداد هی مشت میزد به بازوم‌و پام 

منم هی میگفتم ولم کن و ....

یهو‌دخترم ۵سالشه شروع به گریه کردم جیغ اصلا نفهمیدم چیشد سریع بغلش کردم 

ولی این بیشعور احمق شوهرم بازک داد میزد و مشت میزد با اینکه‌بچه بغلم‌بود اخر سر مجبوووور شدم بخاطر بچم گفتم ببخشید😞برو فقط

خیلییی غرورم شکست گفتم‌ببخشید ولی مجبوربودم

خیلی بدنم درد میکنه

خیلی ناراختم.خیلی دلم‌کبابه برای بچم مطمعنما این صحنه از یادش نمیره.بچها چیکار کنم براش؟گفتم بعدظهر ۲تایی‌بریم بیرون برم براش اسباب بازی بخرم و بستنی

خوبه یعنی؟میخام‌خوشحالش کنم‌دخترمو

ازطرفی مشکل دیگم اینه عید هست فردا باید بریم خونه بزرگترها و من تا شوهمو به غلط کردن و معذرت حواهی نندازم اشتی نمیکنم

چیکارکنم فردارو؟چی بگم؟؟؟

به مامانم چطور بپیچ‌ونم؟

کیا ب امید اون قضیه اومدن تو بعد ضایع شدن   🤣

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو قهر کن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دخترت از باباش متنفر میشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

شب باهم دو تایی حرف بزنید اگه دیدی هیچی نشد‌

بگو خاهر شوهرم مادر شوهرم بچه جاریم بچه خاهر شوهرم اینا مدیض شدن یکی رف بیمارستان شوهرم اونجاست

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

ولی اولش منحرف شدم‌🤣🤣

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

دلم برا بچه سوخت فقط 

خدا نرای آشغالو لعنت کنه که به خودشون اجازه میدن دست رو زن بلند کنن

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

شما ک بچه داری عزیزم باید از پیش اومدن همچین قضیه ای جلو گیری میکردی اون شعور نداشت توهین میکرد شما میکفتی نکن بدتر میکرد سکوت میکردی و میرفتی تو اتاق الانم اتفاقیه ک شده فردارم بگو پریودی و خیلی درد داری نمیتوتی جایی بری

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️