2777
2789

سیب زمینی و سوسیس😁

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲تاش سوسیس بیشتر یه دلمه و یکم پنیر پیتزام بریز عالی میشه

هیچ وقت نتونستم با میکس سیب زمینی و پنیر پیتزا کنار بیام 

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
هیچ وقت نتونستم با میکس سیب زمینی و پنیر پیتزا کنار بیام 

نه ما میکس نمیکنیم وقتی موادو درست کردیم گذاشتیم تو نون همون لحظه پنیر پیتزا میذاریم روش میپیچیم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
نه ما میکس نمیکنیم وقتی موادو درست کردیم گذاشتیم تو نون همون لحظه پنیر پیتزا میذاریم روش میپیچیم

امتحان نکردم اینجوری

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
امتحان نکردم اینجوری

اکتحان کن وقتی سرخ بشه پنیرم اب میشه کش میاد حسابی

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
اکتحان کن وقتی سرخ بشه پنیرم اب میشه کش میاد حسابی

باشه ممنون🌹