2777
2789
عنوان

تیکه شوهر

184 بازدید | 7 پست

ما یه باغ مشترک یا خواهر شوهرم داریم روز بندی کردیم اخر هفته ها هم یه هفته ما میایم یه هفته اونا ، ما الان یه ساله خونه مادرم زندگی میکنیم خواهر شوهرم عید مارو خونشون دعوت کرد شوهرم نمیخواست بره به مادرش کفت من بیام خونه خواهرم توقع داره مهمونیشو پس بدم من که الان خونه ندارم مادزش کفت نه بیا اون شرایطتتو درک میکنه ما رفتیم ، من تابستونا خانواده امو یه بار باغ دعوت میکنم از طبیعت استفاده کنن دو هفته پیش خانوادمو دعوت کردم بعد یه باز شنیدم مادر شوهرم به شوهذم تو چطوره خواهر زنتو میتونی باغت دعوت کنی خواهر خودتو نمیتونی دعوت کنی مهمونیشو پس بدی شوهرم اصلا هیچی نگفت این مهمونی برای دور همی بود پس دادنی در کار نبوذ و اینکه خواهرش که گفته بوذ توقع نداره پس چی شد من اون موقع به روم نیاوردم شنیدم ولی هفته پیش به شوهذم کفتم اکه خواهرت توقع پس داذن مهمونیشو داره هفته دیکه با داییت باغ دعوتش کن جون خواهرت حرف زنه با یکی دعوتش کن تنها باشیم حرف و‌حدیث میاره ادم ناراحت میشه خلاصه داییش دعوتو قبول نکرد و‌مهموتی بهم خورد دیگه خواهرش هم کنسل شد اومدنش دیگه خودشم نکفت خواهرم بیاد تنها الان نشسته بودن دبدم تیکه وار گفت تنهایی بهت باع خوش میگذره قبلش هم یا مادرش حرف میزد منم کفت اره خیلی خوبه بعذ مبگه من که تنهایی دوست ندارم کفتم خب داییت نبومد میومد تنها نبودی دیگه حرفی نزد ولی فهمیدم تیکه انداخت خیلی بهم برخورد جون خودش خواهرشو میشناسه چقدر حرف و حدیثیه و دو بهم زنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت بر نخوره اخه مردا کلا ذاتشون همینه هیچوقت نمیشه روشون حساب کرد اگ خواهر شما بود ای حرفو میزد ب جای اینکه سکوت کنه شما رو رگبار میکرد همیشه میزد ب جشمتون ولی چون خواهر خودشه هیچی نمیگه ...تو هم ب روی خودت نیار ب این فکر کن ک خواهرشوهرت نیومده بره رو مختون ...خوش باشین دیگه  

خب دعوت کن کاری نداره ☹️ همونطور که حانوادت رو دعوت کردی، خانواده شوهرت رو هم دعوت کن، یه دورهمی بگ ...

چشم و رو ندارن بخدا اگه داشتن میگفتم خواهر شوهرم مهونیاشو به داداشش میکه اصلا برای احترام زنگ نمیزنه منو دعوت کنه چند ماه پیش قهر بودن من اشتشون دادم بعد اون یه باز زنگ نزدن تشکر کنن تازه منو هایدن کرده تو اسنستا علنی هم گفتم بازم در نیاورد از هایدن با دخترش پیج ساخت فامیل دوز مارو که اصلا نمیشناسه فالو کرده من و خانوادمو نه همه اینا برای بعد اشتیه وقتی چشم و رو ندارن دست و دلم نمیره

چشم و رو ندارن بخدا اگه داشتن میگفتم خواهر شوهرم مهونیاشو به داداشش میکه اصلا برای احترام زنگ نمیزنه ...

ول کن این حرفا رو

چرا واسه خودت داستان میبافی

یه دعوته دیگه

تو رفتی ، حالا دعوت کن، انقدر سخت نگیر و حرص و‌جوش نخور ، به خدا ارزش نداره

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️