2789
عنوان

یه لحظه میاین

98 بازدید | 17 پست

دوستان من 18 فروردين 17 اردیبهشت 16 خرداد پریود شدم به این ترتیب الان باید 15 تیر پریود بشم برام دعا کنید امشب عید غدیره😭💓دل منم شاد بشع و باردار باشم خدایا معجزه کن برام ازت میخوام معجزه کنی خستم از همه چیز😭😭😭تا الان پریود نشدم دعا کنید همین طور پیش بره 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سید هستم چی نرزم مکنی دعامکنم حاجت رواشی 

واااااااااای عززززیییزززممممم دعام کنید تروخدا

شما چی دوس دارید نذر کنم.. من نذر نمک کردم 12000یا 24000 صلوات نذر کردم یادم نیس دقیق 40 شب دعای معراج خوندم ولی انگار خدا باهام قهره

دیشب خواب دیدم پریود شدم😭😭😭

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
بی بی چک امتحان کردی؟

نه هنوز😢اصن امید ندارم منتظر معجزم 

دوس ندارم به شوهرم بگم بخره بعد نباشم بخوره تو ذوقش به علاعم دل خوش نکردم 

زیر دلم و سمت چپ دلم و لگنم درد میکنه

من جدم خیلی جواب داده الهی که هرچه دلتون مخوادهمون بشه 

واااااااااای عززززیییزززممممم انشاالله ک از منم جواب بده برام دعا کن

علائمی نداری؟

من از دو هفته پیش هعی زیر دلم درد میگیره خوب میشه لگنم درد میکنه سمت چپ دلم خیلی درد میگیره مثل یه موج🥺دیشب خواب دیدم پریود شدم

من از دو هفته پیش هعی زیر دلم درد میگیره خوب میشه لگنم درد میکنه سمت چپ دلم خیلی درد میگیره مثل یه م ...

منم اقدامم ۱۲روز دیگه موعدمه ۳.۴ روز درد شدید پریودی هی میگبره ول میکنه گاهی هم‌تهوع میادو میره نمیدونم چمه آخه تا پریود خیلی مونده