من دوران حاملگی افسردگی دارم. توی شهر غریبم. مادرشوهرم مریض شده اونم افسردگی شدید داره. دخترش همش نق میزنه که چرا همش خودش داره میره پیش مامانش به شوهرم میگه تو هم برو. شش ساعت راهه تا خونه مادرشوهرم. شوهرم پنج روز میخواد بره ولم کنم تو شهر غریب خیلی ناراحتم🥺😭بنظرتون کارشوهرم درسته؟
🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟
حق داره شوهرت ، اونم وظیفشه به مادرش سر بزنه ولی اگه حالت خوب نیست تنها موندن شما هم درست نیست . کسی نیست بیاد پیشت این چند روز ؟ مادرت ، خواهرت ، دوستت ؟
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
برای زن باردار مشکلی پیش نمیاد . آخه من قبلا حتی آمپول زدم و قرص خورده بودم ولی هیچ فایده ایی نداشت. حتی بدنم ضعیفتر شده بود و بیخواب شده بودم از بس اذیت بودم
🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟
میدونم راه کمی نیست ولی خوب ازشون بخواه اگه میتونن چند روز بیان پیشت . من خودمم همین قدر دورم از خانوادم ولی وقتی خیلیییی مجبور باشم میگم با قطار یا هواپیما بیان پیشم . البته اگه حالت بده وگرنه من خودم توی بارداریام پیش اومده چند روز تنها بودم ، مشکل خاصی پیش نمیاد اگه استراحت مطلق نیستی
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم