2777
2789
عنوان

همسر یا مادر؟

445 بازدید | 31 پست

من دوران حاملگی افسردگی دارم. توی شهر غریبم. مادرشوهرم مریض شده اونم افسردگی شدید داره. دخترش همش نق میزنه که چرا همش خودش داره میره پیش مامانش به شوهرم میگه تو هم برو. شش ساعت راهه تا خونه مادرشوهرم. شوهرم پنج روز میخواد بره ولم کنم تو شهر غریب خیلی ناراحتم🥺😭بنظرتون کارشوهرم درسته؟

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟
خا تو تنها بمونی چی بشه تو هم برو

من نمیتونم برم. آخه اونجا حشره خاصی دارن که بهش آلرژی دارم و کل بدنم شروع میکنه به خارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره شوهرت ، اونم وظیفشه به مادرش سر بزنه ولی اگه حالت خوب نیست تنها موندن شما هم درست نیست . کسی نیست بیاد پیشت این چند روز ؟ مادرت ، خواهرت ، دوستت ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من نمیتونم برم. آخه اونجا حشره خاصی دارن که بهش آلرژی دارم و کل بدنم شروع میکنه به خارش

آنتی هیستامین بخور خب 🥴

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

مادر شوهرت کس دیگری نداره ؟  رفتن شوهر شما برای اون مفید هست ؟

نه براش مضره 🙄🙄

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

مادر شوهرت کس دیگری نداره ؟  رفتن شوهر شما برای اون مفید هست ؟

شوهرش پیششه. ولی خب با بچه هاش فقط حالش خوب میشه. ولی اطرافیانش و اقوامش همشون پیششن. من دارم دیوونه میشم. خواهرشوهرم به شوهرم میگه وظیفته تو بری🥺😭

حق داره شوهرت ، اونم وظیفشه به مادرش سر بزنه ولی اگه حالت خوب نیست تنها موندن شما هم درست نیست . کسی ...

نه همشون از من دورن ۱۶ ساعت راه کمی نیست

آنتی هیستامین بخور خب 🥴

برای زن باردار مشکلی پیش نمیاد . آخه من قبلا حتی آمپول زدم و قرص خورده بودم ولی هیچ فایده ایی نداشت. حتی بدنم ضعیفتر شده بود و بیخواب شده بودم از بس اذیت بودم

برای زن باردار مشکلی پیش نمیاد . آخه من قبلا حتی آمپول زدم و قرص خورده بودم ولی هیچ فایده ایی نداشت. ...

عاها خب پس نرو ولی تنها هم نمون برو خونه خواهری مادری جایی ولی جلوی شوهرتم نگیر حق مادری به گردنشه

نه همشون از من دورن ۱۶ ساعت راه کمی نیست

میدونم راه کمی نیست ولی خوب ازشون بخواه اگه میتونن چند روز بیان پیشت . من خودمم همین قدر دورم از خانوادم ولی وقتی خیلیییی مجبور باشم میگم با قطار یا هواپیما بیان پیشم . البته اگه حالت بده وگرنه من خودم توی بارداریام پیش اومده چند روز تنها بودم ، مشکل خاصی پیش نمیاد اگه استراحت مطلق نیستی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شما شوهرش رو میشناسی ؟ 

آره پسر مادرشه ، وجودش دلگرمیه برای مادرش🙄🙄