2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 18 پست
من اصلا حرفم باهاش نمیزدم باز خودش میاد سمتم مهربونی میکنه باهام سره صحبت رو باز میکنه 

به این روش میگن روش ترن هوایی 

یعنی یه روز عالی هست یهو غیب میشه یهو بد میشه یهو مهربون میشه اینجوری ذهنت رو مشغول می‌کنه تو رو عاشق می‌کنه بعضی آدم ها خوششون میاد یکی راه بیفته دنبالشون متاسفانه مریض هستن 

البته شاید مشکل روانی داره این پسر من شناختی ندارم 

اما شاید هم داری باهات بازی می‌کنه به نظرم ازش فاصله بگیر  تا مهربون شد پا نده بهش 

من اصلا حرفم باهاش نمیزدم باز خودش میاد سمتم مهربونی میکنه باهام سره صحبت رو باز میکنه 

و تو این روش ترن هوایی 

هیچ وقت نمی‌خواد کامل باهات قطع رابطه کنه همیشه یه روزنه کوچیک هم شده باز میزاره برگرده یعنی کامل کات نمیکنه 

الان خودت نمیدونی چه نسبتی باهاش داری دوست دوست دختر..

حس میکنم میخواد باهات بازی کنه باز میگم شناختی ندارم ازش شاید واقعا مشکل روحی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و تو این روش ترن هوایی  هیچ وقت نمی‌خواد کامل باهات قطع رابطه کنه همیشه یه روزنه کوچیک هم شده ...

دقیقا همینه بیشتر حس میگنم هم مشکل داره هم خوشش میاد بیفتم دنبالش اما من دیگه خسته شدم گولش رو نمیخورم دیگه اصلا محل بهش نمیدم