2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی منظورم بود😂
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
کت هم سر بازی با پیرمرده شرط بندی میکنه
‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
میرن سوپر مارکت کلی خرید میکننن حتی غذای سگ و گربه هم برمیدارن موقع تسویه کردن جیم میشن بیرون خریداشونن میزارن تو مغازه یا الکی میرن ی نمایشگاه ماشین بنز سوار میشن الکی مثلا میخوان ادای ادم پولدارها رو بازی کنن
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
لا ک قرمز و سیانور جدید اومدن قشنگن من لاک قرمز رو ک دیدم قلبم واقعا بخاطر ی سری ادم ها درد اومد دختره ی تنه بار زندگی رو دوشش بود میرفت تو اتوبوس عروسک چوبی میفروخت اولش ک میخواست کارش رو شروع کنه روش نمیشد خیلی خوبه
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
منم دیروز تو ماهواره دیدم ی تیکشو.فک کنم می تی وی بود پخش میکرد
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍