2777
2789
عنوان

با شوهرمادرپرست چکار کنم ؟؟؟

97 بازدید | 8 پست

شوهرم همش طرف مامانشو میگیره چه حق با من باشه چه حق با من نباشه

اگه حق با من باشه میگه ولش کن حالا یه حرفی زده اگه هم حق با من نباشه باهام دعوا می‌کنه و گله می‌کنه که چرا اینجوری کردی 

من خیلیییییی ناراحتم واقعا احساس میکنم اینجا فقط برای خدمت رسانی هستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساعت 9 بزار دم در اشغالی ببره

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

این آدمها مهرطلب هستن و به نظر بقیه مردم دلسوز پدر مادر هستن و در نهایت به وسیله همون پدر و مادر به شکل غیرمنصفانه ای طرد میشن .اینها همیشه بازنده هستن و زن و بچشون رو هم نابود می کنن

بیا مادرشوهرامونو  بکشیم نظرت چیه؟؟؟ وقتی میخواستن شوهر مارو آزمون جدا کنن چرا میومدن خواصتگار ...

دقیقا همش به همین فکر میکنم که چرا اصن شوهرم ازدواج کرد 🤕😫😫

این آدمها مهرطلب هستن و به نظر بقیه مردم دلسوز پدر مادر هستن و در نهایت به وسیله همون پدر و مادر به ...

وای گفتی شوهرم دیگه نمیدونه برا مادرش چکار کنه تازه مادرش ازش یکبار گله کرده که تو به من نمی‌رسی در صورتی که مادرش اصلا به فکرش نیییییست

ببین یه چیزی بهت بگم بی تفاوت بشو...توی نبرد عروس و مادر شوهر ، شاید اگه به ظاهر برنده بشی ولی به واقع میبازی ، دیدم اگه مردی به خاطر زنش از مادر و خواهر و خانوادش فاصله گرفته ، به زنش هم نزدیکتر نشده بلکه به خاطر اون خلاء پیش اومده، میره سمت دوست دختر و رابطه با یک زن دیگه . از من به تو نصیحت

2790
2778
2791
2779
2792